Íme az új Telenor Hipernet csomagok

2011.08.22
Címkék:

A minden eddiginél gyorsabb Telenor internet előnyeinek kihasználására 2011. augusztus 23-tól új, sebességalapú mobilinternet-csomagokat vezet be a Telenor.

A minden eddiginél gyorsabb Telenor internet előnyeinek kihasználására 2011. augusztus 23-tól új, sebességalapú mobilinternet-csomagokat vezet be a Telenor. Az újgenerációs tarifacsomagok mellett a mobilszolgáltató Hipernet-képes eszközei körét is bővíti. Jelentősen gyorsabb, 42 Mbps sebességű hálózatának kiépítésével párhuzamosan a Telenor megújítja és a nagyobb kapacitású hálózatra optimalizálja mobilinternet portfólióját. A hálózatfejlesztés keretében 622 bázisállomáson már megtörtént az átállás, így ezeken a területeken a PC-n, laptopon, netbookon vagy táblagépen internetezők az új Hipernet tarifacsomagok révén az eddiginél háromszor-ötször gyorsabb internetkapcsolatot és kiváló internetélményt kaphatnak. Az átfogó hálózatfejlesztési projekt első szakaszának lezárultával a Telenor ügyfelei Budapesten és környékén használhatják ki ennek a nagysebességű hálózatnak az előnyeit.

Az új Hipernet portfólió négy különböző, a korábbinál lényegesen nagyobb sávszélességű internetelérést kínál. A hálózatfejlesztési projektből fakadó minőségi változás a Hipernet bevezetésével a holnapi naptól Budapesten és környékén kézzelfogható lesz, például az egyre népszerűbb, nagyfelbontású videós tartalmak letöltése és megtekintése során. Az új hálózat lehetővé teszi továbbá videohívások bonyolítását kiváló minőségben, de a nagy sávszélességet igénylő online játékok kedvelői előtt is új lehetőségek nyílnak meg.

Íme az új Telenor Hipernet csomagok

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A kétéves hűségnyilatkozatot vállalók további extra szolgáltatásokat kapnak. Bármely csomag használatakor korlátlanul böngészhetnek és e-mailezhetnek, a Hipernet 7 és a nagyobb csomagok mellé pedig vírusvédelem és Telenor Net Pajzs szolgáltatás is jár. Mindez a két legnagyobb, Hipernet 21 és 42 tarifacsomag esetében 100 GB extra, éjszaka felhasználható adatmennyiséggel egészül ki. A már korábban megismert mobilinternet-csomagok többségéhez hasonlóan az új, Hipernet-tarifák esetében sincs túlhasználati díj belföldön: a keret túllépése esetén a szolgáltató mindössze az internetkapcsolat sebességét csökkenti.

Holnaptól az új Hipernet tarifacsomagok mellé több Hipernet-képes eszközt kínál a Telenor akciós áron:

  • A ZTE MF680 (42 Mbps) modem Hipernet 42 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 0 forintért érhető el.
  • A ZTE MF668A (21 Mbps) modem Hipernet 21 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 0 forintért kapható. A Huawei E367 (21 Mbps) modem a Hipernet csomagok bármelyikével, kétéves hűségnyilatkozattal szintén 0 forintba kerül.
  • A strapabíró Samsung N145 netbook Hipernet 42 tarifacsomaggal, Hipernet-képes modemmel (42 Mbps) együtt, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 9990 forint kezdőrészlettel, mindössze 3300 forintos havi törlesztéssel kapható. Az akár kilencórányi akkumulátoridejű netbook karcálló, LED-képernyője tükröződésmentes. A fekete színben kapható gép teljes ára 49 950 forint.
  • Az esztétikus kialakítású Dell Inspiron 15R laptop Hipernet 42 tarifacsomaggal, Hipernet-képes modemmel (42 Mbps) együtt fekete és piros színben, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 19 990 forint kezdőrészlettel, 9 165 forintos havi törlesztés mellett érhető el. A nagyméretű, HD-kijelzős laptop 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel rendelkezik. Teljes ára 129 970 forint.
  • A ZTE MF60 (21 Mbps) Hipernet-képes hordozható WiFi hotspot Hipernet 21 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 4990 forintért vásárolható meg.


messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei