Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

2010.05.05
Címkék:

A Microsoft és a Nokia együttmûködésének elsõ terméke a mobil csoportmunkát egyszerûsíti. 

A Microsoft és a Nokia bemutatta együttmûködésének elsõ termékét, a mobil munkavégzés hatékonyságának fejlesztésére irányuló Microsoft Communicator Mobile nevû alkalmazást, amely a Nokia készülékekre lesz elérhetõ. Ez az új, egyesített kommunikációs kliens közvetlenül a vállalatok kommunikációs rendszereihez csatlakozik, hogy megkönnyítse a mobilon történõ csoportmunkát.

Számos Symbian-alapú Nokia Eseries okostelefon tulajdonosa már ma letöltheti az angol változatot a Nokia Ovi Áruházából, amely a legegyszerûbb módja annak, hogy tartalomhoz jussunk Nokia készülékünkhöz.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

 

 

A Microsoft Communicator Mobile segítségével a felhasználók látják kollégáik elérhetõségét, és egy kattintással kapcsolatba léphetnek velük a számukra legegyszerûbb módon – az azonnali üzenetküldéstõl az e-mailen és az sms-en keresztül a telefonhívásig.

A kollégák neve és állapota közvetlenül a készülék névjegyzék alkalmazásába van beágyazva, így a felhasználóknak lehetõségük van arra, hogy frissítsék saját elérhetõségi állapotukat, azonnali üzenetküldést kezdeményezzenek, azokba bekapcsolódjanak, és közvetlenül a névjegyzéken keresztül indítsanak hívásokat.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

„Ez az alkalmazás valóban egy sokkal hatékonyabb módját kínálja a másokkal való közös munkának, hiszen látjuk azt, hogy valaki éppen elérhetõ, valamint azt, hogy mi a legmegfelelõbb módja annak, hogy beszélgetést kezdeményezzünk vele – mondta Dankovics Tamás, a Nokia magyarországi üzletfejlesztési igazgatója. – Emellett az alkalmazás az összes vállalati igényt is kielégíti: költséghatékony a megvalósítása, biztonságos, ismerõs és megbízható.”

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

A mai bemutató az elsõ kézzelfogható terméke annak a tavaly augusztusban bejelentett szövetségnek, amilyenhez hasonlóban korábban még egyik cég sem vett részt – akár az együttmûködés területét, akár a módját tekintjük. A két vállalat azóta közösen dolgozik új megoldások tervezésén és fejlesztésén, valamint a meglévõ közös marketing törekvéseik mellett továbbiak elindításán.

Bemutatkozik a Microsoft Communicator Mobile for Nokia

Az új alkalmazás, amely elõször a Nokia E72 és a Nokia E52 készülékekhez lesz elérhetõ, a Nokia azon munkájának része, amelyet az e-mail és más személyes információk optimalizálásáért végez a Microsoft Exchange ActiveSync-segítségével. A vállalatok tervei szerint a jövõben a Communicator Mobile for Nokia elõretelepítve érkezik bizonyos Nokia okostelefonokon, valamint további készülékekhez is elérhetõ lesz – például a nemrégiben bemutatott Nokia E5-höz.



Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei