294. hírlevél
2016.06.15.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Magyarországon először: csúcskategóriás sajátmárkás telefonok a Vodafone kínálatában Négy új sajátmárkás okostelefon, köztük a kiemelkedő tudású Smart Ultra 7, a "nagyvad" Smart Platinum 7, valamint a Vodafone saját fejlesztésű VR-szemüvege is bemutatkozott szerdán a Vodafone újonnan megnyílt belvárosi üzletében. (2016.06.15.)
   iGO Androidra és iOS-re! Az autós navigációt fejlesztő NNG elindította legújabb mobilos alkalmazását az iGO Navigationt iOS és Android platformra. Az applikáció autós használatra optimalizált. (2016.06.15.)
   Ez a tíz legszörnyûbb iPhone tok, amit valaha láttál Bár manapság már szinte semmin sem lepõdünk meg igazán, ami mobilos kiegészítõ, azért vannak dolgok, amik kiverik a biztosítékot vagy a szépérzéket. (2016.06.14.)
   Moto Z: a világ első telefonja 3.5 mm-es jack nélkül! Megtörtént, a 3.5 mm-es jacknek befellegzett. Elsőként a Lenovo készülékein tűnt el és biztosra vehetjük, hogy más gyártók is folytatják a sort. (2016.06.13.)
   Lebuktak az iPhone 7 és 7 Plus tokok! Bár még három hónapnyira vagyunk az õszi Apple iPhone 7 duó bejelentésétõl, egyre több hírt és pletykát olvashatunk róluk. (2016.06.13.)
   Ez komoly? iMessage Androidra? Hatalmas meglepetést hozhat az Apple a hétfőn kezdődő WWDC 2016 rendezvény során, ugyanis ha a pletykák igazak, bemutatják az iMessage Androidos változatát. (2016.06.10.)
   Megszelídíti a céges mobilflottát a Telenor új szolgáltatása A vállalatoknak kínált Telenor Mobile Device Management szolgáltatással központilag lehet vezérelni okostelefonokat és táblagépeket, a munkatársaknak többé semmilyen beállítással, frissítéssel nem kell vesződniük még akkor sem, ha új eszközt kapnak. (2016.06.08.)
   Korlátlan mobilnet és adatduplázás a Telekomnál! A Magenta 1-esek június 6-tól annyit netezhetnek a mobiljukon, amennyit csak bírnak, egész nyáron át. Különösen jól jöhet ez most a sportrajongóknak, akik itthon bármerre is járnak, mobil képernyőiken azonnal értesülhetnek az EB és az Olimpia eseményeivel kapcsolatos összes információról, és egyetlen mérkőzésről, közvetítésről sem maradnak le. (2016.06.07.)
   A Samsung Galaxy Note 5 jobb mint az iPhone 6s Plus! A legfrissebb amerikai felmérés szerint legalábbis a felhasználók jobban kedvelik a Samsung csúcsmobilját mint az Apple-ét. (2016.06.03.)
   Hivatalos a Samsung Galaxy C7 Szintén alig órákkal a hivatalok meglátogatása után le is rántotta a Samsung a leplet a C széria másik új tagjáról, a Samsung Galaxy C7-ről. (2016.06.02.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain


Tesztek

   Alcatel One Touch Pixi 3 (10): jó is, nem isAlcatel One Touch Pixi 3 (10): jó is, nem is
Nálunk járt az immár egy jó ideje kínai tulajdonban lévő Alcatel legfrissebb táblagépe,a 10 colos Alcatel One Touch Pixi 3 (10), amely hihetetlenül olcsón kelleti magát. De vajon meg is éri ezt az árat vagy csak a hajunkat tépjük majd?
   Teszt: Samsung Galaxy S7 edge, jobb mint gondoltuk volnaTeszt: Samsung Galaxy S7 edge, jobb mint gondoltuk volna
Nálunk vendégeskedett egy hétig a Samsung jóvoltából a Galaxy S7 edge és mi imádtuk!


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.