289. hírlevél
2016.03.23.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Gyönyörű, ívelt, 65 colos tévé a Xiaomitől A kínai gyártó bejelentette legújabb okostévéjét, amely Mi TV 3S nevet, valamint a Samsung 4K felbontású kijelzőjét kapta. (2016.03.23.)
   Xiaomi Mi 5: 180 ezer pont az AnTuTu-n! Nem semmi teljesítmény, a kínai gyártó új csúcskategóriás készüléke egyszerûen elképesztõ eredményt ért el a szintetikus benchmark teszten. (2016.03.21.)
   Már most baj van a Galaxy S7-ekkel Úgy tűnik, egyetlen készülék sem jelenhet meg úgy, hogy ne legyen valamilyen gyerekbetegsége, így tehát ez alól a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge sem marad ki. (2016.03.16.)
   Itt vannak az elsõ Android N screenshotok! Úgy tûnik, helyenként komolyan belenyúltak a rendszerbe a fejlesztõk, ezúttal a beállítás menü került górcsõ alá. (2016.03.07.)
   Ebben a telefonban több RAM van mint a laptopodban Már persze akkor, ha egy átlagos készülékről beszélünk, ugyanis nem evidens, hogy laptopba vagy számítógépbe hat gigabájt RAM kerüljön. A vivo Xplay 5-ben viszont ennyi van, a világon elsőként. (2016.03.05.)
   Már most rekordot döntött a Galaxy S7! A Samsung Galaxy S7 és S7 edge előrendelések minden eddigi rekordot megdöntöttek. (2016.03.05.)
   Ezért nem bővíthető a Samsung Galaxy S6 család A nagyobbik dél-koreai gyártó szóvivõje egy interjúban árulta el hivatalosan, miért is nem bõvíthetõ a hamarosan érkezõ csúcsmodellek két elõdje. (2016.03.02.)
   A Samsung bemutatta az iparág első 256 GB-os UFS memóriáját A Samsung új, csúcskategóriás mobileszközökhöz tervezett Univerzális Flash Storage memóriája a számítógépek SATA-alapú SSD kártyáinál is nagyobb sebességgel bír. (2016.02.26.)
   Samsung Galaxy S7 edge: UX bemutató Több oka lehet annak, hogy valaki miért választja az edge változatot a Samsung Galaxy S7-ből. (2016.02.26.)
   Itt a Xiaomi Mi 4s, a harmadik utód, nevetséges áron A kínai gyártó a Xiaomi Mi 5 csúcsmobil mellett bejelentette a Xiaomi Mi 4 harmadik generációját, a Mi 4s-t, amely hihetetlen olcsó. (2016.02.25.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Alcatel Idol 4Alcatel One Touch Go Play
   Alcatel Pop 4Alcatel Pop 4+
   Alcatel Pop 4SApple iPhone 5se

Tesztek

   Alcatel One Touch Go Play teszt: belépőszintű, olcsó és vízállóAlcatel One Touch Go Play teszt: belépőszintű, olcsó és vízálló
Nálunk járt az Alcatel One Touch Go Play okostelefon, amely főként a fiatalokat célozza meg elérhető árával, valamint víz- és ütésálló burkolatával.
   Huawei Mate S: majdnem sikerültHuawei Mate S: majdnem sikerült
Nálunk járt a feltörekvő, immár a világranglistán dobogós helyen lévő kínai gyártó majdnem csúcsmobilja, a Huawei Mate S. Fém ház, ujjlenyomat-olvasó és optikai képstabilizátor jellemzik leginkább. Ja és hogy elsőosztályú. Negatívum a teszt végén.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.