287. hírlevél
2016.02.10.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Samsung Galaxy S7 és edge: íme az elsõ fotók! Alig néhány óra különbséggel bukott le a Samsung Galaxy S7 és a Samsung Galaxy S7 edge modellekrõl egy-egy élõkép. (2016.02.10.)
   Ötéves telefon kap Marshmallow frissítést! Valakinek meglepő lehet, másoknak kevésbé, de akár még egy ötéves telefon is kapható Android 6.0 Marshmallow rendszert. (2016.02.09.)
   Meglepõ lehet, de ezek az iPhone-ok a legnépszerûbbek most Az Apple hosszú évekig ellenállt a nyilvánvaló nyomásnak, ami a nagyobb méretû kijelzõ felé tendálta volna a vállalatot, aztán végül muszáj volt beadni a derekát, így az utolsó négy colos modell 2012-ben jelent meg az Apple iPhone 5 képében. (2016.02.08.)
   A honor 5X stílusos, mégis megfizethető Az 5,5 hüvelykes Full HD képernyővel és második generációs ujjlenyomat-olvasóval felszerelt, fémvázban érkező honor 5X okostelefon nemcsak stílusával, de kedvező árával is felhívja magára a figyelmet. (2016.02.05.)
   Az utakon a Samsung biztonságos kamionjának prototípusa A Samsung az első életmentő technológiával felszerelt kamionját a Leo Burnett, a Helvetica és a Volvo Trucks Argentina közreműködésével fejlesztette. Először mutatkozott be a nagyközönség előtt a Samsung Electronics Argentína Safety Truck-ja. A kamionok számára kifejlesztett technológia arra szolgál, hogy megakadályozza az előzések során bekövetkező közúti baleseteket. (2016.02.05.)
   Samsung Galaxy S7: chipgate probléma lesz? Tavaly õsszel több Apple iPhone 6s tulajdonos rögtön azzal szembesült egy összehasonlításnál, hogy nem egyforma két iPhone 6 tudása. (2016.02.05.)
   Csak Kínában: fillérekért lehet 128 gigabájtos az iPhone-od! A shenzheni piacon bármit meg lehet venni eredeti vagy hamis változatban, de van, amikor az eredetit kell picit átalakítani, hogy még jobb legyen! (2016.02.04.)
   Turbózd fel a telefonod két másodperc alatt! Alig néhány kattintással nemcsak sokat gyorsíthatsz a telefonodon, de akár húsz százalékkal is megnõhet az üzemidõ! (2016.02.03.)
   Samsung Galaxy S7: Murtazin megint megmondta! A Samsung Galaxy S7 bő tizenhét órán át képes videót lejátszani maximális fényerőn, egyetlen feltöltéssel. (2016.02.01.)
   A Huawei Mate 8 okostelefon mától megvásárolható Magyarországon A Huawei fogyasztói üzletága a 2016. január 5-i amerikai CES (Consumer Electronics Show) szórakoztató elektronikai kiállításon tartott bemutatója után Magyarországon is megszervezte legújabb prémium kategóriás termékei, a Mate 8 okostelefon és az M2 10” tablet premierjét. (2016.01.29.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Alcatel Idol 4sAlcatel One Touch Idol 2 OT-6037Y
   Alcatel Pop D3Archos 50 Cesium
   Gionee Pioneer P5WHuawei Honor Holly 2 Plus

Tesztek

   Huawei Mate S: majdnem sikerültHuawei Mate S: majdnem sikerült
Nálunk járt a feltörekvő, immár a világranglistán dobogós helyen lévő kínai gyártó majdnem csúcsmobilja, a Huawei Mate S. Fém ház, ujjlenyomat-olvasó és optikai képstabilizátor jellemzik leginkább. Ja és hogy elsőosztályú. Negatívum a teszt végén.
   Alcatel Watch teszt: akarsz egy olcsó okosórát?Alcatel Watch teszt: akarsz egy olcsó okosórát?
Nálunk járt az Alcatel jóvoltából az első okosórájuk, amely bár szerény tudású, de ennek megfelelő az árazása is.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.