286. hírlevél
2016.01.27.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Magyarországra is megérkezik az elképesztõ LG V10 okostelefon Még januárban itthon is elérhetõvé válik az LG új csúcsmobilja, a V10 okostelefon, amelyet a kreativitás jegyében terveztek. Két képernyõjével, két elõlapi kamerájával és a manuális videóbeállítási lehetõségekkel a V10 a multimédiás tartalmak elõállításának és megosztásának új dimenzióit nyitja meg. (2016.01.26.)
   Gyors lesz: a négy colos iPhone is A9 chipet kaphat A sokat pletykált új iPhone, amely állítólag 4 colos megjelenítõt kap, iPhone 5se néven kerülhet bejelentésre tavasszal. (2016.01.26.)
   Ennyibe kerül a kínai csúcsmobil Alig pár hete derült ki, hogy a kínai gyártó legújabb modelljébõl, a Xiaomi Mi 5-bõl rögtön többféle verziót is kínál majd. (2016.01.25.)
   Dolgozó erősítette meg a Galaxy S7 tudását! Számos pletyka kering a hamarosan érkező Samsung Galaxy S7 családról, ezúttal viszont belsős informátortól hoztunk új infókat! (2016.01.25.)
   Friss fotókon a teljesen fém Nokia 2016 különösen érdekes és ígéretes a Nokia számára, hiszen újra beléphet az okostelefon piacra. (2016.01.22.)
   Megújul a Facebook Messenger A legtöbb felhasználó szereti a letisztult megjelenésű programokat, amely nincs túlcsicsázva és a könnyű használhatóságot segíti elő. (2016.01.21.)
   Végre! Élőképen a Xiaomi Mi 5 Az erősen feltörekvő és hazájában igen népszerű Xiaomi hamarosan bemutatja a Mi mobilok legújabb tagját, a felsőkategóriában versenyző Mi 5-öt. (2016.01.20.)
   Az LG megszünteti a hátlapi gombokat? Nagy meglepetés érheti a rajongókat, ugyanis a kisebbik dél-koreai gyártó lehet, hogy úgy dönt, a harmadik széria óta kedvelt és egyre inkább más gyártók által is használt hasonló megoldást, úgymint a hátlapi gombokat a múlt részévé teszi. (2016.01.20.)
   Nem lesz több Lumia mobil? A friss pletykák szerint a redmondi cég február elsején bemutatja a Microsoft Lumia 650-et és itt lehet vége a családnak. (2016.01.19.)
   Ez az iPhone 6s tok megmentheti a napodat! Na nem a tolvajoktól, de a különféle káreseményektõl mindenképpen, úgymint véletlen vagy szándékos eldobás, földhöz verés, leesés. (2016.01.18.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Oppo A31Oppo A33
   Oppo F1Oppo Mirror 3
   Oppo Neo 7Oppo R1x

Tesztek

   Huawei Mate S: majdnem sikerültHuawei Mate S: majdnem sikerült
Nálunk járt a feltörekvő, immár a világranglistán dobogós helyen lévő kínai gyártó majdnem csúcsmobilja, a Huawei Mate S. Fém ház, ujjlenyomat-olvasó és optikai képstabilizátor jellemzik leginkább. Ja és hogy elsőosztályú. Negatívum a teszt végén.
   Alcatel Watch teszt: akarsz egy olcsó okosórát?Alcatel Watch teszt: akarsz egy olcsó okosórát?
Nálunk járt az Alcatel jóvoltából az első okosórájuk, amely bár szerény tudású, de ennek megfelelő az árazása is.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.