282. hírlevél
2015.12.02.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Gyorsítsd fel a telefonod! Bizonyára sokan tudják – és még többen nem – hogy az androidos okostelefon gyári kezelőfelületének helyére tetszés szerinti változat telepíthető a Google Playről, a választás attól függ, hogy a gyorsaság, a kevés RAM fogyasztása vagy a csili-vili megjelenés a fontos. (2015.12.01.)
   Nokia C1: ezzel tér vissza a finn gyártó! Újra felbukkant a finn gyártó Nokia C1 nevű telefonja, így már nem csak fotókat, de specifikációt is tudunk mutatni. (2015.11.30.)
   Xiaomi Mi Pad 2: brutálisan jó teszteredmény! A feltörekvõ kínai gyártó múlt héten mutatta be a Xiaomi Mi Pad 2 táblagépet, amely a két évvel ezelõtt debütált elõd, Xiaomi Mi Pad ráncfelvarrott változata. (2015.11.30.)
   Friss: 2.8 colos, alumínium Nokia jelent meg A Microsoft hivatalosan is bemutatta ma a Nokia 230 és a Nokia 230 Dual SIM modelleket, amelyek különlegessége az alumínium burkolat és a nyomógombos megoldás. (2015.11.25.)
   Fémből készült, ujjlenyomat-olvasós és 4000 mAh-s akkumulátort kapott Vajon melyik lehet az az okostelefon, amely kínai gyártótól származik, teljes mértékben fém házat kapott, a hátlapján elsőosztályú ujjlenyomat-olvasó található, a burkolat alatt pedig egy 4000 mAh-s akkumulátor rejtőzik? Nos igen, ez a Xiaomi Redmi Note 3. (2015.11.24.)
   Igen olcsó okosóra mutatkozhat be kedden Úgy hírlik, a november 24-i sajtótájékoztatón a Xiaomi bizony egy okosórát is bemutat. (2015.11.23.)
   Négy nap múlva itt az új, szuper és olcsó tablet A feltörekvõ és neves kínai gyártó, a Xiaomi két év után végre úgy tûnik, folytatja a nagy sikerû Xiaomi Mi Pad családot, érkezik a Mi Pad 2. (2015.11.20.)
   Megjelent a Pepsi mobil! Hivatalosan is bemutatták az eddig csak pletykált Pepsi mobilt, amely a Pepsi Phone P1s néven lesz ismert. (2015.11.19.)
   Ekkor kapja meg a Samsungod a frissítést Kiderült, a nagyobbik dél-koreai gyártó melyik modellre mikor tervezi az Android 6.0 Marshmallow frissítést kiadni. (2015.11.19.)
   Foglalkozz a mobiloddal, meghálálja! A mobileszközök gondos ápolása jelentõsen megnövelheti az üzemidõt, a telefon élettartamát és elõsegíti a mindennapos kényelmes használatot is. Most megmutatjuk, hogyan lehet egyszerûen, csupán négy lépésben karbantartani okoskészülékünket, hogy az úgy mûködjön, mint mikor elõször a kezünkbe vettük. (2015.11.19.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain


Tesztek

   Alcatel Watch teszt: akarsz egy olcsó okosórát?Alcatel Watch teszt: akarsz egy olcsó okosórát?
Nálunk járt az Alcatel jóvoltából az első okosórájuk, amely bár szerény tudású, de ennek megfelelő az árazása is.
   Honor 7 teszt: ütős és olcsóHonor 7 teszt: ütős és olcsó
Kissé meglepő volt a Honor 7 megjelenése, ugyanis ezzel a kínai gyártó a saját Huawei P8-nak állított konkurenciát.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.