280. hírlevél
2015.11.04.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Őrült olcsó tablet akció! A tajvani gyártó akciózik, a Nexus 9 tabletet negyven százalékkal olcsóbban adja. (2015.11.04.)
   Olcsóbb lesz a két új csúcs Lumia Úgy tűnik, a redmondi óriás rájött, hogy túl drága a Microsoft Lumia 950 és a Microsoft Lumia 950 XL Európában, így több lépcsős árcsökkentés várható. (2015.11.02.)
   A Microsoft androidos launchere igazán jó lett! A Microsoft feltehetően már soha nem fogja felvenni a versenyt a Google-lal és az Android rendszerrel a mobil piacon, legyen szó hardveres eladásról vagy piaci részesedésről. Semmi gond, akkor szoftveres oldalról támad a redmondi óriás. (2015.11.02.)
   iPhone 6s vs 6s Plus: stabilizátor teszt Érdekes módon bár már rengeteg videót láthattunk az új iPhone-ok valamelyikérõl, amelyeket mindig valamelyik konkurens készülékkel vetettek össze, egymás ellen nem dolgozott még az Apple iPhone 6s és az Apple iPhone 6s Plus. (2015.11.02.)
   Megjelent a OnePlus X! A feltörekvő távol-keleti gyártó bemutatta harmadik okostelefonját, a OnePlus X-et. (2015.10.29.)
   Honor 7 teszt: ütõs és olcsó A Honorról már minden Telefonguru olvasó jól tudja a tesztekbõl, hogy a Huawei leányvállalata, egyébként teljesen külön mûködik az anyacégtõl. Így nem túl meglepõ az sem, hogy a tavalyi, általunk finoman szólva is preferált Huawei Mate 7 utódjaként is tekinthetünk rá valamelyest – bár valójában hamarosan jön a Huawei Mate 8. (2015.10.29.)
   Idegesít, hogy nem fut a háttérben a YouTube? Szerencsére van megoldás, így nem kell mindenképpen a készülékre tölteni zenét ahhoz, hogy a háttérben, böngészés vagy éppen csetelés közben hallgassuk a kedvenc YouTube csatornánkat. (2015.10.28.)
   OLED kijelzõ kerülhet az iPhone-okba! Nem lenne túl meglepõ az Apple lépése, ugyanis számos iPhone alkatrészt már évek óta a nagy konkurens Samsung szállít neki. (2015.10.28.)
   Még dögösebb lesz a Samsung Gear S2 okosóra A világhírű olasz dizájnerrel, Alessandro Mendinivel együttműködésben exkluzív számlapokat és karpántokat kínál a Samsung az új okosóráihoz. (2015.10.26.)
   HTC One A9: a középkategória csúcsa A tajvani gyártó múlt héten rántotta le a leplet a sokat pletykált HTC One A9 okostelefonról, amely Marshmallow rendszerrel és ismerős dizájnnal debütált. (2015.10.26.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Alcatel Pop C7Alcatel Watch
   Apple Watch 38mmApple Watch 42mm
   Doogee T6Energizer Energy 500

Tesztek

   Honor 7 teszt: ütős és olcsóHonor 7 teszt: ütős és olcsó
Kissé meglepő volt a Honor 7 megjelenése, ugyanis ezzel a kínai gyártó a saját Huawei P8-nak állított konkurenciát.
   Teszt: Huawei P8 - majdnem a maximumTeszt: Huawei P8 - majdnem a maximum
Szerkesztőségünkben járt az általunk nagyon kedvelt kínai gyártó egyik prémium készüléke, a Huawei P8. A modellből kapható - igen mérsékelt áron - egy Lite változat is, erről a teszt itt olvasható.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.