277. hírlevél
2015.09.25.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Tényleg gáz a két új iPhone? Legalábbis erre jutott számos, mobilokkal foglalkozó oldal, akik már megkapták az elsõ készülékeket tesztelésre. Siralmas a helyzet többek szerint, ez persze nem fogja a rajongókat megakadályozni abban, hogy megvegyék a legújabb iPhone-okat. (2015.09.23.)
   Kínai és nagyon dögös: Meizu MX5 Pro Számos hírt olvashattunk és képet láthattunk a hamarosan érkezõ Meizu MX5 Pro modellrõl, ezúttal azonban hivatalos fotón is megcsodálható a valóban szép készülék. (2015.09.22.)
   A Skype-nak mára befellegzett A friss hírek szerint a Skype szolgáltatás a világ számos országában problémákkal küzd, ez alól Magyarország sem kivétel. (2015.09.21.)
   Írd fel a naptárba: szeptember 29! A keresőóriás jövő kedden, szeptember 29-én rántja le a leplet végre az új Android 6.0 Marshmallow rendszerről és az új Nexus modellekről. (2015.09.21.)
   Univerzális lesz a Samsung, bárki letöltheti az új programot A nagyobb dél-koreai cég úgy döntött, hogy az eddig csak a saját márkáját támogató alkalmazását elérhetõvé teszi más gyártók készülékeit használók számára is. (2015.09.18.)
   Több mint húsz új funkció az iOS 9-ben Az Apple legújabb mobil operációs rendszere számos új funkciót biztosít, ám többről még nem olvashattunk. (2015.09.18.)
   Olcsóbb lett mint hittük: itt a Honor 7 ára A mintegy két hete bemutatott Honor 7 teljes fémvázzal és számos innovatív funkcióval érkezik, melyeket egy dedikált „okos” gombbal és mozdulatvezérelt ujjlenyomat-olvasóval lehet aktiválni. Most már azt is tudjuk, mennyibe fog kerülni. (2015.09.17.)
   Jobb lesz egy kínai mobil mint a Galaxy S7? Talán nem annyira megdöbbentõ ez a hír, ha azt is hozzátesszük, hogy ez a kínai közel sem a gagyit jelenti, hiszen a friss adatok szerint a Meizu PRO 5 teljesít jobban a GeekBench teszten mint a jelenleg még csak bõven fejlesztés alatt álló Samsung Galaxy S7 okostelefon, amely csak tavasszal érkezik. (2015.09.15.)
   Ezekért a funkciókért várhatjuk az Android 6-ot Idén õsszel érkezik az Android 6.0 Marsmallow rendszer, amely több új funkciót is hoz. Lássuk, miket várhatunk az új OS-sel! (2015.09.11.)
   Íme az Apple iPhone 6s! Tegnap este megjelent az Apple két új mobilja, az iPhone 6s és az iPhone 6s Plus. (2015.09.10.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Apple iPad Mini 4Apple iPad Pro
   BLU Pure XLCaterpilar CAT S30
   ConCorde Raptor Z20Huawei Mate G8

Tesztek

   Teszt: Huawei P8 - majdnem a maximumTeszt: Huawei P8 - majdnem a maximum
Szerkesztőségünkben járt az általunk nagyon kedvelt kínai gyártó egyik prémium készüléke, a Huawei P8. A modellből kapható - igen mérsékelt áron - egy Lite változat is, erről a teszt itt olvasható.
   Teszt: Alcaltel OneTouch Idol 3 - fejre áll a világ!Teszt: Alcaltel OneTouch Idol 3 - fejre áll a világ!
Nagyon rég nem járt nálunk Alcatel tesztelésen, így különösen örültünk a gyártó felajánlásának, amikor az Idol 3 kisebbik változata szóba került.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.