275. hírlevél
2015.08.26.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Ennyi! Már nem lehet vékonyabb az iPhone Friss iPhone 6s hírek és videó került napvilágra, amely azt bizonyítja, hogy az Apple elérte az elérhetõ legvékonyabb kialakítást, ami a telefonokat illeti. (2015.08.26.)
   Egy hétig is bírja az iPhone a hidrogén akkumulátorral Egy brit cég legyártotta az elsõ hidrogénüzemû akkumulátorát iPhone-hoz és akár egy hétig is kibírja egyetlen feltöltéssel. (2015.08.25.)
   Samsungos vagy? Azt hiszed, jön az Android 6? Az Anroid 6.0 Marshmallow hónapokon belül debütál és máris a legtöbben arra kíváncsiak, mikor kapja meg a saját mobiljuk a friss rendszert. (2015.08.24.)
   Botrányos fotókat készít az iPhone 6 Plus-od? Az Apple mindig híres volt elsõ osztályú ügyfélkezelésérõl, legyen szó bármelyik készülékérõl. Ezúttal lesz is bõven munkájuk a dolgozóknak és szervizeseknek, ugyanis gyári hibás kamerát kell majd cserélniük. (2015.08.24.)
   Mindent visz a Galaxy Note 5 Legalábbis ami a benchmark teszteket illeti, a Samsung Galaxy Note 5 finoman szólva is erős. (2015.08.18.)
   Helló Android 6.0, Marshmallow! A Google hétfõ este hivatalosan is lerántotta a leplet az Android 6.0 rendszer nevérõl, az M betûs édességek közül a Marshmallow-ra esett a választás. (2015.08.18.)
   Ismét a Huawei a legjobb! Harmadik egymást követő évben nyeri Huawei termék az EISA European Consumer Smartphone díját. (2015.08.17.)
   Samsung Galaxy S6 edge plus: okos, erős és gyönyörű A kétoldalt ívelt nagyképernyős dizájnt kiemelkedő teljesítménnyel ötvözi az 5,7 colos okostelefon. (2015.08.14.)
   Gyönyörű a Samsung új okosórája A Samsung Lookbookon látható a gyártó Gear S2 okosórája, amely a Samsung Gear S-t váltja hamarosan. (2015.08.14.)
   Hivatalos! Samsung Galaxy Note 5 és S6 edge plus képek és videók A Samsung végre bejelentette két új csúcsmobilját, a Note és az S család legújabb tagjait. (2015.08.13.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Asus Zenfone 2 Deluxe ZE551MLAsus Zenfone 2E
   Asus Zenfone Max ZC550KLHuawei G8
   Huawei Honor 4AHuawei Honor 7i

Tesztek

   Teszt: Alcaltel OneTouch Idol 3 - fejre áll a világ!Teszt: Alcaltel OneTouch Idol 3 - fejre áll a világ!
Nagyon rég nem járt nálunk Alcatel tesztelésen, így különösen örültünk a gyártó felajánlásának, amikor az Idol 3 kisebbik változata szóba került.
   Huawei P8 Lite teszt: felemás érzésekHuawei P8 Lite teszt: felemás érzések
Roppant lelkes voltam, amikor megkaptam a Huawei P8 Lite-ot tesztelésre, ám ahogy szépen lassan kiderült, hol butították le és akár házon belül milyen konkurensei vannak, kissé legörbült a szám széle a végére, pedig alapvetően nagyon szerethető készüléket dobott piacra a kínai gyártó. A nagytestvér Huawei P8 több, igazán ütős tudással felvértezett és többet kerestem ezekből a Lite-ban is, ám nem mindig találtam. A cég elhagyja végre az Ascend márkanevet, így könnyebben megjegyezhetők az új készülékek nevei.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.