274. hírlevél
2015.08.12.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Brutálisan erős Samsung érkezik! Egyelőre ismeretlen Samsung készülék bukkant fel az AnTuTu tesztjében, amely a lélegzet-visszafojtó 96 ezres pontszámot majdnem elérte. (2015.08.10.)
   Xperia C5 Ultra: az eddigi legdögösebb Sony! A japán gyártó tegnap a Sony Xperia M5 mellett bejelentette az új középkategóriás csúcsmobilt, a Sony Xperia C5 Ultrát. (2015.08.05.)
   Csendben jelent meg a Samsung Galaxy S4 mini plus Európában szépen csendben került a kínálatba a Galaxy S4 mini legújabb változata, újabb processzorral. (2015.08.04.)
   Holnaptól megvásárolható a világ egyik legjobb tablete A Samsung Galaxy Tab S2 két változata augusztus 4-től megvásárolható lesz. Igaz, egyelőre csak Hong Kongban. (2015.08.03.)
   Így néz ki a csúcs, a Xiaomi Mi 5 Annak ellenére, hogy már minden konkurencia bejelentette az idei csúcsmobilt és hamarosan a jövõ év ászai jönnek, a neves kínai gyártó még mindig vár a Xiaomi Mi 5 bemutatásával. De már legalább nem sokáig. (2015.08.03.)
   Így néz ki a kedvenc mobilunk utódja Nemrég kiderült, hogy a kínai gyártó szeptember 2-án mutatja be új csúcskategóriás okostelefonját, a Huawei Mate 8-at. (2015.07.31.)
   Íme a Samsung Galaxy Note 5 Már csak két hetet kell kibírni a pletykákkal, és érkezik hivatalosan is a Samsung Galaxy Note 5, addig azonban bemutatjuk az eddigi legjobb képeket róla, végre teljes képet kapunk az új csúcsmodellről. (2015.07.31.)
   Negyedmillió forint lesz a Samsung Galaxy S6 edge Plus Nem hivatalosan is megerősítették, mennyibe kerül majd a két hét múlva érkező Samsung Galaxy S6 edge Plus. (2015.07.31.)
   Nevetségesen olcsó a gyönyörű Meizu Az Európában is egyre népszerűbb kínai gyártó bejelentette a Meizu M2-t, amely szuper tudást kínál totálisan nevetséges áron. (2015.07.30.)
   Olcsóbb lesz a Galaxy S6 és S6 edge! A nagyobbik dél-koreai gyártó hamarosan alávághat a mai napig igencsak magas áraknak. (2015.07.30.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain


Tesztek

   Teszt: Alcaltel OneTouch Idol 3 - fejre áll a világ!Teszt: Alcaltel OneTouch Idol 3 - fejre áll a világ!
Nagyon rég nem járt nálunk Alcatel tesztelésen, így különösen örültünk a gyártó felajánlásának, amikor az Idol 3 kisebbik változata szóba került.
   Huawei P8 Lite teszt: felemás érzésekHuawei P8 Lite teszt: felemás érzések
Roppant lelkes voltam, amikor megkaptam a Huawei P8 Lite-ot tesztelésre, ám ahogy szépen lassan kiderült, hol butították le és akár házon belül milyen konkurensei vannak, kissé legörbült a szám széle a végére, pedig alapvetően nagyon szerethető készüléket dobott piacra a kínai gyártó. A nagytestvér Huawei P8 több, igazán ütős tudással felvértezett és többet kerestem ezekből a Lite-ban is, ám nem mindig találtam. A cég elhagyja végre az Ascend márkanevet, így könnyebben megjegyezhetők az új készülékek nevei.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.