272. hírlevél
2015.07.06.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   App ajánló: öt menő, új Android launcher Az androidos okostelefont használók nagyobb része a gyári kezelőfelületet használja, sokan pedig választanak egy számukra szimpatikusat a Google Play-ről. De mi a helyzet az új launcherekkel? Mutatjuk! (2015.07.03.)
   Ez lesz a Sony Xperia Z4 Compact? Egyelőre ismeretlen Sony mobil bukkant fel a GFXBench-en és a Geekbench programban. (2015.07.02.)
   Így néz ki az új iPhone 6s Fotókon bukott le az Apple iPhone 6s hátlapja, amely több kérdésre is választ ad. (2015.07.02.)
   Hatalmas Amazon akció, addig tölts, amíg lehet! Az Amazon újra komoly akcióba kezdett, huszonhárom androidos alkalmazás, programok és játékok vegyesen, letölthetők több mint hetven dollár összérték helyett. (2015.06.26.)
   Kékhalált halnak az iPhone-ok Egyre több iPhone tulajdonos panaszkodik arra, hogy random módon újraindul a készüléke, esetleg kékhalált is hal. (2015.06.26.)
   Office Androidra, mindenkinek! A Microsoft hivatalosan is megjelentette a már nem béta állapotú Microsoft Office for Android programcsomagot. (2015.06.25.)
   Most már biztos: a Galaxy S6 jobb mint az iPhone 6 Összehasonlító tesztet készített a Phone Arena, ahol több mint harmincezren voksoltak és a Samsung Galaxy S6 nyert az Apple iPhone 6-tal szemben. (2015.06.25.)
   Titkos, ám szuper iPhone trükk Nem kell különféle programokat telepíteni vagy épp jailbreak-kel szórakozni ahhoz, hogy rögzíteni lehessen, mi is történik iPhone-unk képernyõjén, mindössze egy Mac-re lesz szükségünk. És teljesen ingyenes. (2015.06.23.)
   Szinte mindent kibír a Honor 4C A Honor bepillantást engedett legújabb telefonjának, a Honor 4C-nek tesztelési folyamataiba. Mielőtt gyártásba kerülnek, a tesztkészülékeknek egymás után tízezer be- és kikapcsolást kell túlélniük, majd két napon keresztül extrém hőingadozásnak vannak kitéve. (2015.06.22.)
   Brutális lehet az LG G4 Pro! Ha csak a pletykák fele igaz, akkor is a világ egyik legjobb telefonja lesz az LG G4 Pro. (2015.06.19.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Alcatel Idol 3 (5.5)Allview X1 Soul Mini
   Karbonn A19Samsung Galaxy Tab 4 10.1
   Samsung Galaxy Tab 4 10.1 LTESamsung S7580 Trend Plus

Tesztek

   Huawei P8 Lite teszt: felemás érzésekHuawei P8 Lite teszt: felemás érzések
Roppant lelkes voltam, amikor megkaptam a Huawei P8 Lite-ot tesztelésre, ám ahogy szépen lassan kiderült, hol butították le és akár házon belül milyen konkurensei vannak, kissé legörbült a szám széle a végére, pedig alapvetően nagyon szerethető készüléket dobott piacra a kínai gyártó. A nagytestvér Huawei P8 több, igazán ütős tudással felvértezett és többet kerestem ezekből a Lite-ban is, ám nem mindig találtam. A cég elhagyja végre az Ascend márkanevet, így könnyebben megjegyezhetők az új készülékek nevei.
   Teszt: Honor 4X - prémium tudás fillérekértTeszt: Honor 4X - prémium tudás fillérekért
Nálunk járt a Huawei prémium márkájának egyik legújabb tagja, a nyolcmagos processzorral felszerelt Honor 4X méretes kijelzővel és abszolút elérhető áron.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.