271. hírlevél
2015.06.18.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Töröld a Skype appot, nem kell már! A Skype immár nem csak külön letölthető és telepíthető kliens segítségével használható, hanem egyszerűen a böngészőből. (2015.06.18.)
   Élőben a Samsung Galaxy A8-cal! Kiderült, hogy igencsak méretes lesz a már neve alapján is felsőbb kategóriás Galaxy A8. (2015.06.17.)
   Tele a net a tűzforró Xperia Z4-ekkel A Sony Xperia Z4 tegnap óta kapható Japánban és nagyon sokan csaptak le rá már az első nap. Sajnos elképesztően sok a negatív visszhang, ugyanis szinte mind túlmelegszik, köszönhetően a hírhedt Snapdragon 810 processzornak. (2015.06.15.)
   Melyik telefon való neked? A Google megmondja! Tekintve, hogy okostelefonok tucatjai érhető el világszerte minden országban, néha igen nehéz lehet a döntés, hogy vajon melyik tudása felel majd meg legjobban az elvárásoknak. A Google készített egy weboldalt, amely segítségünkre siet ebben. (2015.06.12.)
   Nem hajlik majd az új iPhone 6s A Samsung Galaxy S6 és Samsung Galaxy S6 edge esetében a gyártó a 6013-as alumínium ötvözetet használta, míg a legtöbb más gyártó egy gyengébbet, a 6063-asból készítteti az okostelefonok burkolatát. (2015.06.11.)
   Csúcs tablet, fantasztikus kijelzővel: Samsung Galaxy Tab S2 8.0 A Samsung Galaxy Tab S 8.4 és 10.5 utódja már a hatóságoknál jár bevizsgáláson, ezúttal képet is mutathatunk az újdonságok egyikéről. (2015.06.09.)
   Huawei P8 Lite teszt: felemás érzések Roppant lelkes voltam, amikor megkaptam a Huawei P8 Lite-ot tesztelésre, ám ahogy szépen lassan kiderült, hol butították le és akár házon belül milyen konkurensei vannak, kissé legörbült a szám széle a végére, pedig alapvetõen nagyon szerethetõ készüléket dobott piacra a kínai gyártó. (2015.06.08.)
   Szeptember 8.: iPhone 6s bejelentés! Tavaly májusban a Deutsche Telekom által derült ki, hogy az Apple iPhone 6 szeptember 19-től lesz elérhető. Ebben az évben is egy európai szolgáltatónál dolgozó munkatárs árulta el, mikor várható az idei iPhone. (2015.06.06.)
   HTC One ME: újabb tajvani csúcs A HTC bemutatta legfrissebb csúcsmobilját, a HTC One ME készüléket, ám sajnos egyelõre csak Kínának. (2015.06.05.)
   Nyaralásra mobilnetet, hűség nélkül? Az internetkapcsolat típusától függetlenül valamennyi internetcsomagját hűségnyilatkozat nélkül is elérhetővé tette a tőzsdén jegyzett Externet. (2015.06.04.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Asus Zenfone SelfieAsus Zenfone Selfie ZD551KL
   Asus ZenPad 8HTC One ME
   LG G4cMeizu m2 note

Tesztek

   Huawei P8 Lite teszt: felemás érzésekHuawei P8 Lite teszt: felemás érzések
Roppant lelkes voltam, amikor megkaptam a Huawei P8 Lite-ot tesztelésre, ám ahogy szépen lassan kiderült, hol butították le és akár házon belül milyen konkurensei vannak, kissé legörbült a szám széle a végére, pedig alapvetően nagyon szerethető készüléket dobott piacra a kínai gyártó. A nagytestvér Huawei P8 több, igazán ütős tudással felvértezett és többet kerestem ezekből a Lite-ban is, ám nem mindig találtam. A cég elhagyja végre az Ascend márkanevet, így könnyebben megjegyezhetők az új készülékek nevei.
   Teszt: Honor 4X - prémium tudás fillérekértTeszt: Honor 4X - prémium tudás fillérekért
Nálunk járt a Huawei prémium márkájának egyik legújabb tagja, a nyolcmagos processzorral felszerelt Honor 4X méretes kijelzővel és abszolút elérhető áron.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.