200. hírlevél
2012. 04. 04.

Ebben a jubileumi, 200. hírlevelünkben kívánunk Önnek kellemes húsvéti ünnepeket!
LEGFRISSEBB HÍREINK

   Friss Samsung Galaxy S3 hírek - bemutató áprilisban? Egy új fotó és egy hivatalosnak majdnem mondható megerősítés került ki az internetre a nagyobbik dél-koreai gyártó idei csúcsmobiljával kapcsolatban. (2012. 03. 22.)
   Íme az első Galaxy S III fotó Mostanában minden napra jut legalább egy Samsung Galaxy S III hír, mára épp kettő. Most talán az első élőfotót tudjuk megmutatni a várva várt telefonról. (2012. 03. 22.)
   Videó: Android 2.3 vs Android 4.0 Sokakban felmerülhetett már többször is a kérdés, hogy vajon miért ekkora szám az Ice Cream Sandwich és miért várja minden Gingerbread rendszerû mobil tulajdonosa a frissítést. Itt a válasz. (2012. 03. 23.)
   Nokia Prodigy: a Windows Phone 8-as szupermobil Nemcsak a Samsung és az Apple által forgalmazott mobilokról szólnak ma már szerencsére a hírek, ezúttal a finn gyártó is beszáll a hype-játékba. (2012. 03. 26.)
   HTC Wind: Ice Cream Sandwich két SIM-kártyával A tajvani gyártó tud extrém mobilt is gyártani, legalábbis Kínának minden bizonnyal, álljon itt bizonyítékul a HTC Wind avagy kevésbé szép nevén a HTC T328w. (2012. 03. 27.)
   Nagyon menő Samsung Galaxy S DuoS reklám A nagyobbik dél-koreai gyártó elkészítette a Samsung Galaxy Y DuoS, két SIM kártyát is kezelni képes modell reklámfilmjét. (2012. 03. 27.)
   Nem SGS3, hanem Samsung Galaxy M lesz az i9300 A régi pletykák a Samsung i9300 modellt egyértelműen a Galaxy S III készülékkel tették egyenlővé, azonban kiderült, hogy ezt a számot a Galaxy M kapja meg. (2012. 03. 29.)
   Nexus nettábla a Google-től fillérekért Ahogy azt már hallhattuk, a Google a Nexus androidos nettáblát még az idén piacra dobja, az azonban új információ, hogy a készüléket az Asus készíti. (2012. 03. 30.)
   Íme az első Nokia Carla screenshotok! Hétvégén bukkant fel az interneten több fotó, amelyeken a finn gyártó régi Symbian rendszerének legújabb nevű változatát, a Nokia Carlás ismerhetjük meg közelebbről. (2012. 04. 02.)
   Rekord: tízmillió Samsung Galaxy S III előrendelésben Több helyről is olvashattuk a napokban az alábbi pletykát, mely szerint már most, jóval a hivatalos előtt tízmillió példány feletti előrendelést adtak le a Samsung Galaxy S III mobilra. (2012. 04. 02.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Huawei U8652 FusionLG Lucid 4G
   Panasonic Eluga PowerSony Xperia Neo L

Tesztek

   Samsung_Galaxy_Y_Duos
A nagyobbik dél-koreai gyártó egyik, két SIM kártya kezelését megoldani képes telefonja járt nálunk, ám nem voltunk maradéktalanul elégedettek vele.
   HTC_Titan
Nálunk járt a Windows Phone 7.5 alapú HTC Titan mobil, amely anno az elsők között kapta meg a Mango frissítést. A Titan nem kispályásoknak készült, leginkább az okostelefonok iránt extrémebb vágyat érzők fogják megvenni, ennek egyik oka pedig a telefon és a kijelző mérete.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.