184. hírlevél
2011. 08. 25.


LEGFRISSEBB HÍREINK

   Az 5 legnépszerûbb okostelefon Európában Egyszer az életben biztosan mindenki felteszi magában a kérdést, hogy milyen telefont vegyen? Nos, ha oda kerül a sor, akkor külcsín, a design, a tudás és egész biztosan a pénztárcánk vastagsága is segíteni fogja a döntést. Egy felmérés szerint azonban az 5 legnépszerûbb készülék egy kicsit sem tartozik az alacsonyabb kategóriába, sõt! Nézzük õket sorban. (2011. 08. 01.)
   HTC Vigor: A csúcsok csúcsa Úgy tûnik az összes gyártó közül a HTC jutott el arra szintre, hogy valami merõben újjal rukkoljon elõ és ezzel lépéselõnyre is tehet szert. (2011. 08. 05.)
   Felhõkkel jön az iPhone 5? Természetesen nemcsak Magyarország idõjárására céloztunk a hír címével, hanem a világhálón terjedõ pletykákra is szeretnénk felhívni a figyelmet. A "biztos forrásból" eredõ információk szerint az iPhone 5-tel az Apple távoli szerverszolgáltatása, ismertebb nevén, "felhõ szolgáltatás" is bõvülni fog. (2011. 08. 08.)
   Kémfotón a legújabb Samsung csúcsmobil A Samsung cégnek úgy tûnik nem elég egy csúcsmobil, a Galaxy S II mellé újabb zászlóshajóval készülnek, amely a Hercules nevet viseli majd. A készülékrõl nagyon régóta szólnak a hírek, pletykák, ám most egy állítólagos privát rendezvényen fel is tûnt a készülék. (2011. 08. 09.)
   Hamarabb debütált a ZTE Skate Az Orange UK weboldalán jelent meg egy ZTE Monte Carlo névre keresztelt készülék, amely tulajdonképpen a ZTE Skate. A készülék igazán magas tudással rendelkezik és ha követi a Blade "jólárazottságát", akkor hamar népszerûségnek örvendhet. (2011. 08. 10.)
   Samsung Galaxy Xcover - "A strapabíró mobil" A piacon manapság picit háttérbe, pontosabban az alsó kategóriába szorultak az igazán tartós és strapabíró készülékek. Habár, egy-két szerencsés kimenetelû okostelefon-balesetrõl mindig hallunk, most a Samsung mégis valami igazán strapabíróval állt elõ, ez pedig nem más mint a Galaxy Xcover. (2011. 08. 11.)
   Díjmentes navigáció a Telenortól! Mától érhetõ el Magyarországon a Google Térkép Navigáció, amelyet az androidos okostelefonnal rendelkezõ Telenor ügyfelek Okostarifa elõfizetéssel díjmentesen használhatnak belföldön. (2011. 08. 12.)
   Nem ejtjük le többet a telefonunkat? Új szabadalmi bejegyzést írt alá Jeff Bezos, az Amazon vezérigazgatója. Ha elindulunk az úton és a technológia mûködõképes lesz, akkor soha többé nem fogjuk elejteni a telefonunkat. (2011. 08. 12.)
   iPhone 5 részletek – az elsõ fotók Az alábbi fotókon állítólag a jövõ hónap elején bemutatásra kerülõ Apple iPhone 5 elõlapja látható. (2011. 08. 19.)
   Nokia 701: a legfényesebb kijelzővel a világon A finn gyártó tegnap bemutatta három új symbianos telefonját, mindegyiken a Symbian Belle rendszer fut majd. (2011. 08. 25.)

Újdonságok a Telefonguru lapjain

   Motorola DEFY+Motorola DROID HD
   Samsung Galaxy QSamsung S3770
   Samsung S5690 Galaxy Xcover

Tesztek

   Samsung_S5830_Galaxy_Ace
Jó áron, androidos mobil, megfelelő szolgáltatásokkal, egyedül a videóba tudnánk belekötni. De nem akarunk. Szerettük.
   Samsung_I9100
A nagyobbik dél-koreai gyártó legújabb csúcsmodellje, a Samsung i9000 Galaxy S utódja, a Samsung i9100 Galaxy S II járt nálunk.


Érdekesnek találta a Telefonguru hírlevelét? Küldje tovább kollégáinak, ismeroseinek!
Ha le szeretne mondan, küldjön egy e-mailt az info@telefonguru.hu címre, 'hírlevél lemondása' címmel.
Legyen szíves a levélben megemlíteni, hogy miért nem kívánja a hírlevelünket a továbbiakban olvasni.