SonyEricsson C903

   
SonyEricsson C903

ÚjésHasználtGSM

Hol és mennyiért kapható egy SonyEricsson C903?Szavazás

Külső: 9.00

Tudás: 9.40

Minőség: 9.20

Értékelés: 9.20 | Szavazatok: 5

Egy készülékre csak egyszer lehet szavazatot leadni!


SonyEricsson C903 ÁLTALÁNOS ADATAI

Megjelenés idõpontja 2009 február
Operációs rendszerNincs
RotaSNincs
Frekvenciasávhhgg = HSUPA, HSDPA, Global GSM bands
Generáció3G
CPU,GPU,ChipSet Nincs publikus adat!

MÉRETEK

 
Súly g 96
Méret mm 97*49*16
Billentyũzet Nincs

KIJELZÕ

 
Kijelzõ pixel qVGA (240*320)
Kijelzõ méret - col/inch 2
Színes kijelzõ TFT
Színárnyalatok száma db 256k (18 bit)

HANG ÉS KÉP

 
Kihangositás Van
Hangvezérlés Van
Hangjegyzet Van
Csengõhang letöltés Van
Polifonia MIDI
Zenelejátszás Music PlayerMusic Player
Rádió RDS
Kamera van
Kamera felbontása 5,x Mpixel
Video Video Player

MEMÓRIA ÉS TÁRHELY

 
Telefonkönyv db 1000
Memória MB 105
Tárhely GB Nincs
Memória bõvíthetõség M2 (MS micro)

ADATCSERE

 
GPRS Van
EDGE Van
WAP NetFront
EMS/E-mail push e-Mail
MMS Van
Infraport Nincs
Bluetooth v2,x
B/T extra
Wi-Fi (alap) g/bNincs
Direct Wi-Fi
Wi-Fi extra
Wi-Fi HotSpot Nincs
Blackberry Nincs
NFC Nincs
TV be vagy kimenet csak kimenet
GPS Wayfinder Navigator
Push to Talk Nincs

AKKUMULÁTOR

 
Típus Li-Pol
Készenléti idõ óra 350
Beszélgetési idõ óra 4

ALKALMAZÁSOK

 
Java 2,x MIDP
Flash Nincs
SNS integráció Nincs
OrganizerVan
T9 szótár Van
Office alkalmazások Nincs
Iránytũ Nincs
Extrák Track ID

EGYÉB

 
Vibra jelzés Van
SIM típus miniSIM
SIM-ek száma 1
Flight mode Van
Terület Magyar
Funkciók A C905-os butitott valtozata, Picture editor/blogging, YouTube application
Brand Cyber-shot
IP szabványN/A
Limited Editionnincs
SAR 0,55
Nincs rá pénzed? (x)
Kattints és nézd meg a kölcsönöket!
N/A = Nincs adat. Legutóbbi frissítés: 2017-12-08 20:41:09

Mobiltelefonok az Árukeresőn »
Korábbi vélemények, tapasztalatok
elemer81
 
2009-2-12 10:18:05 PM

jól kezdõdik,jók a paraméterek,nem is csúnya.sztem jóféle

Gyuri
 
2009-2-13 12:18:42 AM

Nem tünik rosznak, de feketében szebb lenne.

yesterday
 
2009-2-13 3:22:22 PM

Tetszik külsõre, de remélem ebben már kikapcsolható az olajfestmény opció. Le merem fogadni, hogy ez is qvga-ban fog videót fölvenni, erre nem is mondok semmit. Minden gyártó tudja a vga videót, a samsung meg most fogja kiadni a hd videós telefonját, meg a samsungnak több optikai zoom-os telefonjai is van. Igazából a tudása harmatgyenge, egy átcsomagolt k850, ami kinézetre fel van tuningolva, azt ennyi. A navigáció ebben a formájában parasztvakítás. A nokia n széria egyre olcsóbb, és annyival többet tud, hogy sokkal inkább megéri abba fektetni a pénzt. 60 ropiért már wifi-s, gps-es, op. rendszerrel ellátott, vga videóban felvevõ, fm trasnmitteres, 3,5 jackes telefont lehet venni jóval nagyobb tudással, így ez a c903 ebben a formájában ér úgy 40 ezret. Jó lenne ha fejlesztene egy kicsit a SE, mert nagyon le van maradva, és a már egy-két éve elavult telefonokat adja ki. Volt pár SE fan barátom, ma már mindegyik nokia, samsung, htc tulaj, mert a nagyobb tudást ezek a gyártók biztosították a számukra.

yesterday
 
2009-2-20 8:47:25 AM

Szia flash! Nézz meg otthon egy festményt, és rájössz. Mindenhol azt írják a szaklapok is, hogy elavultak a SE készülékei, ami valóban így van. Az okostelefonok, és pda-k ma már megfizethetõek, és egy k850 árából már sokkal jobban felszerelt telefont vesz az ember. Tehát aki évente egyszer használja a gps funkciót a telefonjában már megérte, vagy csak havonta egyszer wifi-zik annak is. Ezek az op. rendszer nélküli SE-k marha drágák, legalábbis az újabbak. Az eladási mutatók is azt bizonyítják, hogy nem nagyon kellenek a SE készülékei az embereknek. Az SE csak az 5., minden nagy gyártó megelõzte. Mivel sok SE annyiba kerül mint egy n, e szériás nokia, vagy i szériás samsung, ezért tök mindegy hogy van-e rajta op. rendszer, mert az ugyanannyiba kerülõ samsung-ok, és nokiák szanaszét alázzák tudásban.

yesterday
 
2009-2-20 8:54:37 AM

Ja még egy dolog tõled: "a Sony Ericsson okostelefonok fejlesztésének hiánya, de lehet hogy az operációs rendszer nélküli telefonokban látja a gazdasági fellendülést."Soha nem volt még ennyire nagy túróban a SE, 1000% hogy jobban állna ha lenne pár versenyképes okostelefonja. A 2. legnagyobb gyártó a samsung szárnyal mióta eszméletlen mindent bele okostelefonokat csinál. Pár napja is olvastam egy cikket, amiben teljes mértékben leírták az egész SE-t, meg évek óta csak vergõdik.

flash
 
2009-2-20 11:49:46 AM

Szia yesterday!Most már kezdem érteni, hogy mire gondolsz az olajfestmény funkcióval. Arra utalsz, hogy szoftveresen elkenik a képet, hogy ne látszódjanak a hibás, nem odavaló pixelek.Ez nekem se tetszik, de ugyan ezt csinálja a Fuji fényképezõm is.Minden korosztálynak meg van a saját igénye a telefonokkal kapcsolatban, én se ajánlnám a SE telefonokat fényképezõ helyet.Az is biztos, hogy a Samsung telók nagyon ott vannak a kamera terén mostanában. De azért én vakon nem hínék el mindent a szakértõknek. Sokszor tapasztalom, hogy nagyon felületesen ill.elfogultak egy bizonyos kategória iránt. Ha a fórumokat rendszeresen olvasod te is ezt tapasztalhatod. Olyanok ezek a szakértõk mint sztár ügyvédek ha a akarják istenítenek egy készüléket, vagy lesöprik az asztal alá.Egyébként a Sony ill. Ericsson nem most lett bajba már a kezdet is nehezen ment.Biztos egymásban látták a kiutat a nagy fellendülést, de ha nem kapják össze magukat úgy járnak mint a Simens. A "nokiák szanaszét alázzák tudásban" biztos, hogy sokoldalúbb egy S60 Nokia de itt van egy kis saját tapasztalat: a Nokia telefonok mai napig MMS-ben nem tudják a hangot a képekkel együtt lejátszani, videókból nem lehet képet kimenteni, böngészõjével szöveget lementeni a nyitott web oldalról, minden névhez saját SMS hangot rendelni, RSS-hírolvasót csak talán most kezdenek alkalmazni. Az újnak számító Nokia 5800-nak nem lehet flash animációt kitenni hátérképnek, a képek betöltése lassú. Körülményes a fájl kezelés. Ezt a Sony Ericsson W760-hoz képest mondom, ami nem a legújabb ill. nem a zászlós hajó a SE tabellán. Hidd el nincs olyan nagy különbség mondjuk egy SE C905 ill. N szériás Nokia között mint sokan kihangsúlyoznak, az egyik op. rendszer nélküli a másik meg okostelefon.Fõleg annak tudatában, hogy sok embert csak a zene lejátszó ill. a kamera minõsége izgatja. A telefon árában igazad van, rossz üzlet politikát folytat a SE cég, de látszik is az eredményeken. Csõ!

yesterday
 
2009-2-21 10:39:04 AM

Azért a S60-ra telepíthetõ programok sokkal minõségibbek. A hardverben is sokkal komolyabbak, pl: a proci is 370mhz-es a symbianos nokiákban, míg ezekben úgy 200mhz körül mozog. Megnézném, hogy egyes programok milyen lassan dolgoznának mondjuk egy k850-en. Azért az op. rendszer fontos a navigáció miatt is, míg ez a java-s navigáció csak játszadozásra jó. Egy pda-s igo-hoz képest nagy 0. Igazából rájöttem, hogy értelmetlen veled vitatkozni, mert úgyis elfogult vagy, míg én azt veszem ami a legjobb azért a pénzért, szóval nagy ívben letojom hogy mi van ráírva a telefonra, és jelenleg nagyon bénák a SE-k, nem felelnek meg az elvárásaimnak. Csõ!

flash
 
2009-2-21 1:22:27 PM

Szia yesterday! Nincs szándékomban vitatkozni, úgy gondoltam értelmes párbeszédben körbe járhatjuk a témát, hogy mások is elgondolkodjanak egy kicsit. Egyébként ez a fórum azért jött létre, hogy a telefon rajongók véleményüket és tudásukat megosszák másokkal.Én a SE kedvelem, de soha sem állítottam, hogy a világ legjobb mobiltelefon gyártója, de ugyan úgy sajnálnám mint a Simens céget ha eltûnne a mobil piacról. Nekünk vásárlóknak az a jó ha van mibõl választani mindenkinek a saját ízlése ill. pénztárcája alapján. Ha úgy érzed, hogy erõszakos volt a hozzászólásom most kérek elnézést tõled.

yesterday
 
2009-2-21 2:23:16 PM

Nincs probléma, én reagáltam túl a dolgot. Ismertem pár SE fant akik még a hibákat is képesek voltak úgy kimagyarázni, mintha az jó lenne, ilyen apple fanboy szerûen. Azóta csak ritkán merek SE telefonról véleményt alkotni nyilvánosan, mert nem akarom az egész napomat ezzel elbaltázni. Mondjuk ezek régebbi dolgok, és az is érdekes, hogy ezek az arcok is már más márka készülékeit használják. Volt egy SE ami még érdekelt is volna(de elvbõl nem költök többet telefonra 100 ezernél, max majd ha nem iskolába járok, és saját keresetem lesz) , az az xperia, de hatalmas csalódás volt a gép. Lassú, panelváltáskor elalszom, újjal kezelhetetlen, és sokszor olvastam, hogy anyaghibás is. Az a 10 perc bõven elég volt abból a telefonból. Egy átcímkézett HTC, de sajnos a tf3 az nem került rá, mert ez a paneles valami elég kezdetleges, de egyébként rá lehet rakni. Mindegy ezekhez én nem értek, én symbian júzer vagyok, csak értetlenkedve nézem, hogy egyesek mennyire odavannak azért a bugos lassú valamiért. Az op. rendszer nélküli telefonok esetében tényleg jó a SE, de az UIQ telefonjai is alulfejlettek voltak, meg is szûnt a fejlesztés, meg ez a wm próbálkozása sem lett jó. Fejlõdik a technika, nemsokára szerintem kihalnak ezek a java-s telefonok. Itt a palm a zseniális web os-al, itt az apple, jön a win 7, jön majd az egységes symbian, jön az android, stb. Erre a SE csak ezeket az alap telefonokat dobálja ki, egyre kevesebb sikerrel. Még egyszer, a te hozzáállásoddal nincs probléma. Szevasz!

Zsolty
 
2009-3-24 7:28:13 PM

Ez a C905 gyenge utánzata...:S

raszul
 
2009-3-30 2:46:37 PM

Azt gondolná az ember, hogy ezen a fórumon végre tájékozódhat affelõl, hogy egy-egy készüléket miért igen vagy miért nem tanácsos megvásárolni. Ha valakinek eddig sikerült a kezében tartani és használni egy ilyen telefont, kérem írjon erre a fórumra, milyen a gyakorlati használhatósága, milyen az esztétikai megjelenése, Softveresen elég stabil-e, menüjét illetõen elég felhasználó barát-e stb. Van egy nagyon kedves hölgy az életemben, akit ezzel a telefonnal szeretnék megajándékozni. Világ életében Sony Ericssonos volt, úgy gondolom ennek a telefonnak nagyon örülne. Tehát ha már valaki tesztelte, netán bécsben hozzájutott és már tulajdonosa ennek a tipusnak, kérem írjon a tapasztalatairól. Köszönöm

batorbari
 
2009-4-16 3:32:38 PM

Sziasztok! Egyáltalán lehet már kapni ilyen telót? Ha igen mennyiért adják?

ÉRDeklődő
 
2009-9-14 3:02:04

Ebben a telcsiben Xenon vaku van, vagy pedig LED?? Ha valaki már fogott ilyet, akkor írja már be, legyen oly jó! (Mert ha xenon villanócső van benne, akkor nekem ez a C903 is elég és nem írnék alá újabb két évet a C905 megszerzéséért...) Köszi a választ! Hali.

Nevada
 
2009-9-28 19:52:45

Xenon vaku van benne :D nyugodtan megveheted.

Palm bré
 
2009-10-6 0:20:42

Én a képeken nem látok xenon vakut, az dupla led. Komolyan itt vannak előttem az interneten látható képek, és ezeken nincs rajta xenon. Akkor hogy is van ez?Xenon vakuja csak ezeknek a modelleknek van:satio, c901, k850, k800, k790, c905, k810Szerintem a c901-el kevered, azzal egy időben jelent meg.

Nevada
 
2009-10-7 22:59:56

Barátnőmnek c903 van és ugyanolyan a vakuja mint az én k800-nak. Csak megtudom különböztetni a xenon a ledtől te :D a k550-en van dupla led.

Palm bré
 
2009-10-8 9:00:47

Idézet mobilaréna:A telefon nagy durranása a kamera. 5 megapixeles, autofókuszos modul került beépítésre, munkáját egy dupla villanó segíti.Idézet mobilport:Ez történik ugyanis, ha aktiválni szeretnénk a kamerát: a Sony Cyber-shot fényképezőgépével megegyező módon lehúzzuk a hátlapra szerelt csúszkát, így előtűnik a - sajnos csak - dupla LED-es vaku, és a kék fénygyűrűvel kiemelt optika. Csinos, kellemes.Egy oldal szerint sincs benne xenon vaku, linkeljem be az összeset? Csak azokban a modellekben van xenon vaku, mint amiket én fölsoroltam. A k800-nak nem ilyen van, nézd meg még egyszer!

Nevada
 
2009-10-8 21:17:24

Hát nemtudom. Olyat villan mint a k800-am. Ha led van benne akkor jó nagy :D szinte semmi különbséget nem látok köztük.

norbix
 
2009-10-25 16:06:31

Sziasztok!Most az előbb volt a kezembe, ez a teló sajnos csak dupla ledes akárki akármit is mond. Üdv.

Greg
 
2009-10-26 23:59:23

mér mondják azt h ez a 905 butított változata? hisz van vagy 3 tulajdonság amiben változnak... akkor a c903 mér rosszabb?aki tud értelmes választ plz írjon.

Bea77
 
2009-12-14 11:51:01

Hogy miért a C905 butított változata? Fogd meg mind a kettőt egyszerre. (férjemnek 905 van, nekem meg 903)A 905 férfias, stabil, nem recseg sehol (mondjuk ez sem nagyon) Jobb anyagból van. Az 5 vs 8 Mpx gyakorlatilag semmit nem számít. ( Régi 2Mpx es Nikon gépem összehasonlíthatatlanul jobb képet csinál) De a 903-as is elég szépet ha!! jók a fényviszonyok. A vaku nagyon hiányzik ha pl.zárt térben kattogtatnál. (A 905 meglepően jó vakuval is) A WiFi! Ez nagyon fontos. A 905-el hazaérünk, máris csatlakozott a hálóra. Mire a gép elé kerülök, már fenn is vannak a képek (szinkronizálás)És fel töltötte az előzőleg összeválogatott zenéket másnapra.Roppant kényelmes. Azon kívül Az egész meló helyemen van szabad WiFi. Bármikor letölthetem a leveleimet, meg válaszolhatok rájuk. Ezt a C903-al nem tehetem meg. Ezért is fogom lecserélni, és nem azért mert nem lenne mint telefon nagyszerű. Sajnos a C905 nem nöi telefon :-( kéne valami hasonló mint az csak S-es méretben.

hóvirág000
 
2009-12-27 15:24:30

Valaki meg tudná nekem mondani h a rózsaszín változatnak milyen színű a billentyűzet része? Sehol nem találtam olyan képet ahol szét lenne csúsztatva a telefon :|

Shirley
 
2009-12-27 19:24:16

Bea, van S-es méretben :D a rózsaszín változat elég nőcis szerintem. De értem mire célzol, a méreteire. Ahogy látom neked leginkább a Wi-Fi hiánya jelent gondot, és ha a fotó neked nem annyira lényeges én tudnám neked ajánlani a W705-öt. Nekem 2 hónapja van meg dögös vörösben és hát meg kell mondjam nagyon kedvemre való teló. Van benne Wi-Fi, giroszkóp, flash, Youtube és Facebook alkalmazás. Szép nagy kijelző. Hátránya a kamera. Főleg éjjel. Amúgy egy Walkman-hez képest elég fain képeket csinál. Másrészt szerintem írtó jól néz ki. Bocs az off-ért a modoktól.

férfi vagy nöi
 
2010-1-13 20:09:03

szerintetek vegyek-e ilyet bátyámnak? köszi elöre is a választ.

Stex
 
2010-2-12 9:02:08

férfi vagy nöiNe ne vegyél, főleg ha komoly férfi, akkor csak közröhej tárgya lesz. Szerintem egy férfinak valami fémes, vagy bőr borítású minőségi, op. rendszeres telefon való. Én egy komoly férfinak egy Nokia e72, vagy Blackberry Bold, 9700 vagy tehát valami blackberry telefont javasolnék, vagy nokia e üzleti szériát. Nem éríntőkijelzős telefonok közül a Samsung i7110, ilyen minőségi fém, op. rendszeres amoled kijelzős telefon nem sok van, igazi férfiteló, talán még a curve 8900, az is príma.

Lizák Roland
 
2010-6-12 17:12:18

Sziasztok! Független vagy vodás, ilyen telót szeretnék cserélni egy Fekete független , KB. 3 hónapos Samsung S5230 ra. Minden tartozékával, Dobozban. Akit érdekel írjon : lizakroland@citromail.hu

Henikee24
 
2010-6-19 7:37:22

Esetleg érdekel valaki egy hibás SE C903 pink alkatrésznek vagy javíttatni is lehet. A kijelző panel sérült, cseréje 15000 Ft körül van, de én már nem szeretném megjavíttatni mert másik telefonra lenne szükségem. Egyébként a ház kifogástalan szép állapotban van, belsőleg más problémája nincsen. A telefon független.ÁR: 20.000 Ft ÉRdelkődni: henikeee24@citromail.hu

Lasy
 
2010-7-14 16:23:20

lenne egy K850em egy ilyen telóért ha érdekel valakit.elérhetőségem

Madár
 
2010-7-17 17:35:24

Jó vicc Lasy,nézzél már szét mennyi köztük a hézag.

Lasy
 
2010-7-21 10:43:51

Nem sok. :D30ért már lehet kapni a K850 mex 20-25 körül.

Alex
 
2010-8-9 6:43:42

Üdv mindenkinek!Vettem egy ilyen telefont, lenne 1 problémám,nincs billentyűzet világításom, tud ebben valaki segíteni, hol lehet ezt beállítani!?Előre is köszi!

Alex
 
2010-8-24 7:54:15

Na írok magamnak :DBeszervizeltem, és most tökéletes! :)23ért túl olcsó a piaci árához képest, ott valami nem gömbölyű szerintem :)én 41ért vettem zsír újonnan 24h garival, ÉS ez volt a legjobb ár kereskedőnél, tulajdonostól 35 max. és ha kifogástalan amit 100% akkor sem tudsz ha külsőleg jól néz ki, + ha nincs gari akkor...Na ennyit akartam... hozzáfűzni :)

Mod1
 
2011-12-23 14:40:00

Tisztelt Forumozónk!Hamarosan nagy átalakulások elé néz a telefonguru. Az új design mellett, átalakítjuk az apróhirdetések rendszerét is.Mostantól ingyen lehetséges az apróhirdetések feladása a http://www.telefonguru.hu/szolg/hirdetesek.asp oldalon. Ezen hirdetések megjelennek az adott telefon adatlapján is, a hozzászólások alatt egy külön listában. Kérjük, hogy a hozzászólások között több hirdetést ne adjanak fel. Január 1-jétõl visszamenõlegesen kitöröljük a hirdetéseket a hozzászólások közül.Üdvözlettel:Telefonguru csapata

Mod1
 
2011-12-23 14:40:00

Tisztelt Forumozónk!Hamarosan nagy átalakulások elé néz a telefonguru. Az új design mellett, átalakítjuk az apróhirdetések rendszerét is.Mostantól ingyen lehetséges az apróhirdetések feladása a http://www.telefonguru.hu/szolg/hirdetesek.asp oldalon. Ezen hirdetések megjelennek az adott telefon adatlapján is, a hozzászólások alatt egy külön listában. Kérjük, hogy a hozzászólások között több hirdetést ne adjanak fel. Január 1-jétõl visszamenõlegesen kitöröljük a hirdetéseket a hozzászólások közül.Üdvözlettel:Telefonguru csapata

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei