ZTE hirek és információk

Világelsõ: 6.2 mm vékony a ZTE új okostelefonja

Világelsõ: 6.2 mm vékony a ZTE új okostelefonja

2012.05.31
| Phone Arena
Annak ellenére, hogy egyre kényelmetlenebbek és sérülékenyebbek, a gyártók elmúlt egy-másfél évi trendje a burkolatok vékonyítása. A ZTE Athena túltesz mindenkin anorexiában, mindössze 6.2 mm vékony.
Két phablet idén a ZTE-től

Két phablet idén a ZTE-től

2012.04.24
| Reuters
A kínai gyártó komolyan gondolja, hogy a csúcsmobilok piacából szeretne magának részesedést.
ZTE Mimosa: az első WP Tango

ZTE Mimosa: az első WP Tango

2012.03.21
| Übergizmo
A kínai gyártó Mimosa modellje Windows Phone Tango rendszerrel kerülhet piacra.
Videón a ZTE Mifavor kezelőfelület

Videón a ZTE Mifavor kezelőfelület

2012.03.02
| Into Mobile
A Mobile World Congressen a ZTE számos érdekes modellel bővítette a palettáját, azonban ezeken kívül is szolgált újdonsággal, például a Mifavor nevű, egyedi kezelőfelülettel.
MWC: ZTE Era – Tegra 3, 4.3 col, qHD, 7.8 mm

MWC: ZTE Era – Tegra 3, 4.3 col, qHD, 7.8 mm

2012.02.29
| Engadget
A ZTE abszolút komolyan veszi azt az állítását, mely szerint legkésőbb 2015-re a világ első három legnagyobb gyártói közé szeretné pozícionálni magát.
Nyolc mobilt mutat be a ZTE jövő héten

Nyolc mobilt mutat be a ZTE jövő héten

2012.02.24
| BGR
A ZTE nagy bemutatót tart jövő héten Barcelonában, a Mobile World Congressen, nem kevesebb mint nyolc új telefont készül piacra dobni, hogy elérje tervét.
ZTE Mimosa X: Android 4.0, Nvidia Tegra és Icera

ZTE Mimosa X: Android 4.0, Nvidia Tegra és Icera

2012.02.22
| ZTE
A ZTE bemutatta legújabb mobilját, a ZTE Mimosa X-et, amely Android 4.0 Ice Cream Sandwich rendszerrel és Nvidia Tegra 2 processzorral és Nvidia Icera 450 HSPA+ modemmel együtt kerül piacra.
ZTE: Android 4.0 mobilok

ZTE: Android 4.0 mobilok

2012.02.20
| ZTE
Épphogy a Mobile World Congress 2012 előtt debütált két új ZTE mobil.
ZTE Tania: olcsó Windows Phone mobil

ZTE Tania: olcsó Windows Phone mobil

2012.01.19
| Engadget
Az olcsó Windows Phone rendszerű ZTE Tania hamarosan kapható lesz Nagy-Britanniában.
Megérkezett a ZTE Blade utódja

Megérkezett a ZTE Blade utódja

2011.12.06
| Into Mobile
A hazánkban is igen nagy népszerűségnek örvendő ZTE Blade mobil utódja megérkezett.

Előző 30 hir 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei