Xperia S hirek és információk

Képen a Sony Xperia SL, az új nagyágyú

Képen a Sony Xperia SL, az új nagyágyú

2012.07.16
| Xperia Blog
Benchmark teszteken bukott le először a japán gyártó új csúcsmodellje, a Sony Xperia S utódja, a Sony Xperia SL.
RAZR és Xperia S: jön az ICS

RAZR és Xperia S: jön az ICS

2012.05.29
| Unwired View
Az immár Google által birtokolt amerikai gyártó, valamint a japán mobilcég egy-egy készülékére elérhető lesz hivatalosan is az Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
Sony Xperia S – szuper visszatérés a Sonytól

Sony Xperia S – szuper visszatérés a Sonytól

2012.05.11
| Telefonguru
A régi, hőn szeretett japán-svéd gyártó már sehol sincs, így ez a modell már Sony Xperia S néven látta meg a napvilágot.
Hibásak a Sony Xperia S kijelzői - ingyen cserélik

Hibásak a Sony Xperia S kijelzői - ingyen cserélik

2012.04.02
| Xperia Blog
A Sony hivatalos közleményben is elismerte, hogy a vadiúj Sony Xperia S mobilok egy szériája kijelző-gondokkal küzd.
A Sony Xperia S titkai

A Sony Xperia S titkai

2012.01.27
| Phone Arena
A CES 2012 egyik, a szakma és a rajongók által is legjobban figyelemmel kísért mobilja a Sony Xperia S tartogat meglepetéseket még.
Megjelent a Sony Xperia S

Megjelent a Sony Xperia S

2012.01.10
| Engadget
A Sony Xperia S 4.3 colos érintőkijelzővel és 12 megapixeles kamerával indul hódító útjára.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei