Hirek

Most már biztos: csak jövőre lesz WP 7.8

Most már biztos: csak jövőre lesz WP 7.8

2012.11.29
| Windows Blogs
A Windows Phone 7.x rendszert futtató mobilok tulajdonosai számára rossz hírrel szolgálhatunk, a Microsoft ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy jövő évnél előbb nem számíthatnak frissítésre és ezzel együtt új funkciókra.
Windows Phone 7.8: ezt tudja

Windows Phone 7.8: ezt tudja

2012.11.26
| WP Central
Számos pletykát hallhattunk már a Microsoft Windows Phone 7-es készülékeinek frissítéséről, ám hivatalosan semmi sem lett eddig megerősítve.
Van élet a Windows Phone 7.8 után

Van élet a Windows Phone 7.8 után

2012.11.19
| Phone Arena
Azt már a legelején közölte a Microsoft, hogy a Windows Phone 7-es mobilok nem lesznek WP8-ra frissíthetők, ám mégis lesz update.
Nokia Lumia 620 Glory: a Lumia 610 utódja

Nokia Lumia 620 Glory: a Lumia 610 utódja

2012.09.04
| Unwired View
A finn gyártó Windows Phone rendszerû újdonságai közül eddig csak a Nokia Lumia 820 és a Nokia Lumia 920-ról hallhattunk, pedig másik készülékek is várják a holnapi bemutatót.
Videón a Windows Phone 7.8 új Start képernyője

Videón a Windows Phone 7.8 új Start képernyője

2012.06.26
| Übergizmo
A Microsoft múlt heti nagy bejelentései között olvashattunk a Windows Phone 7.8 újdonságairól, amelyek között az új kezdőképernyő az egyik legnagyobb frissítés.

 

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett irás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerúen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hirlevelek tartalmára is.
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei