Színes hirek és információk

iPhone a szivárvány majdnem minden színében

iPhone a szivárvány majdnem minden színében

2018.07.27
| 9to5Mac
Számos színben választható lesz az olcsó iPhone, de pirosban nem.
Kicsit színes olcsóság a fiataloknak: itt a Huawei Ascend Y530

Kicsit színes olcsóság a fiataloknak: itt a Huawei Ascend Y530

2014.02.03
| Huawei
A feltörekvõ kínai gyártó hétvégén hivatalosan is bejelentette a Huawei Ascend Y530 modellt, amely alacsony árával fog hódítani Európa-szerte.
Színes és fiatalos a Nokia Asha 503

Színes és fiatalos a Nokia Asha 503

2013.10.10
| Phone Arena
A finn gyártó egyik újdonsága a hivatalos bemutató előtt nem egészen két héttel lebukott, ez a Nokia Asha 503.
iPhone 5C: mint a színes cukorkák

iPhone 5C: mint a színes cukorkák

2013.09.03
| 9to5 Mac
Több fotó bukkant fel, melyeken az olcsó és színes Apple iPhone 5C modellek láthatók. Nem is csúnyák!
Részletesen az Apple iPhone 5C-rõl

Részletesen az Apple iPhone 5C-rõl

2013.08.28
| SIM only radar
Több hónapnyi pletykálás után már csak napok választanak el bennünket az új iPhone modellek bejelentésétõl.
Fotón: iPhone Lite vs iPhone 5

Fotón: iPhone Lite vs iPhone 5

2013.07.17
| Phone Arena
Hetek óta pletykálják a színes, olcsó iPhone létezését és idei bemutatóját, ezúttal pedig az Apple iPhone 5 mellett pózol a titokzatos készülék.
Friss fotókon a színes iPhone

Friss fotókon a színes iPhone

2013.07.12
| BGR
Új, jó minõségû képeken mutatkozik meg ismét az olcsó, színes készülék, az Apple iPhone Lite-ként megismert készülék.
Ilyen lesz az olcsó iPhone zöldben!

Ilyen lesz az olcsó iPhone zöldben!

2013.07.01
| Phone Arena
Két képen látható, milyen is lesz az olcsón elérhető, műanyag borítású, ráadásul színes Apple iPhone mobil.
HD Widgets: ahogy csak akarod

HD Widgets: ahogy csak akarod

2013.04.05
| Phone Arena
A HD Widgets legújabb kiegészítője, a fillérekbe kerülő Colourform segítségével bárki kiélheti a színesítés, egyedivé tétel iránti szeretetét.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei