Sony Xperia Z5 Premium hirek és információk

Sony Xperia Z5 már pinkben is!

Sony Xperia Z5 már pinkben is!

2016.01.15
| Phone Arena
A japán gyártó kedden mutatta be a gyönyörű árnyalatú, hölgyek számára készített pink színű Xperia Z5 modellt.
6 dolog, amit a Sony Xperia Z5-rõl tudni érdemes

6 dolog, amit a Sony Xperia Z5-rõl tudni érdemes

2015.10.09
| Telenor
Összefüggés van a Sony új csúcsmobilja és a törpe uszkárok között.
Ennyibe kerülnek az új Sony Xperia Z5 mobilok

Ennyibe kerülnek az új Sony Xperia Z5 mobilok

2015.09.04
| Xperia Blog
A Sony Mobile hivatalosan is elárulta a Z5 modellek árait és nincs jó hírünk a márka szerelmeseinek. Nagyon nem lesznek olcsók.
IFA 2015: Sony Xperia Z5 Premium, elképesztő, 4K kijelzővel!

IFA 2015: Sony Xperia Z5 Premium, elképesztő, 4K kijelzővel!

2015.09.03
| Phone Arena
A japán gyártó tegnap hivatalosan is bemutatta a világ első, 4K felbontású kijelzős okostelefont, a Sony Xperia Z5 Premiumot.
Három percben: 4K-s kijelzővel jönnek a Sony Xperia Z5-ök!

Három percben: 4K-s kijelzővel jönnek a Sony Xperia Z5-ök!

2015.08.31
| Phone Arena
Egy három perces videón mutathatjuk be a japán gyártó hamarosan érkező újdonságát, a Sony Xperia Z5-öt.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei