Samsung Galaxy S III hirek és információk

Komoly gondok az Android 4.3 frissítéssel

Komoly gondok az Android 4.3 frissítéssel

2013.11.15
| Phone Arena
Nincs két hete sem, hogy a nagyobbik dél-koreai gyártó kiadta a Samsung Galaxy S III-ra a rendszerfrissítést, komoly hibákról számolnak be a felhasználók.
Elszalasztott randi egy mobil miatt?

Elszalasztott randi egy mobil miatt?

2013.03.19
| Phone Arena
Te elmulasztanál egy randit egy gyönyörű lánnyal/jóképű sráccal azért, mert nem a megfelelő telefont vetted meg?
Jöhet a Samsung Galaxy S III ráncfelvarrás

Jöhet a Samsung Galaxy S III ráncfelvarrás

2013.03.13
| Unwired View
Az előzetes helyes híreiről is ismert blogger, az orosz Eldar Murtazin friss információkkal szolgált Twitterene, ezúttal a jelenlegi Samsung i9300 Galaxy S III mobillal kapcsolatosan.
Az iPhone 5 éves töltési költsége 41 cent

Az iPhone 5 éves töltési költsége 41 cent

2012.09.28
| phonearena.com
Az iPhone 4 kicsit olcsóbb, a Samsung Galaxy S III a nagyobb kijelzőjének köszönhetően picit drágább.
Extra gyors rekord: 10 millió Samsung Galaxy S III

Extra gyors rekord: 10 millió Samsung Galaxy S III

2012.07.24
| Unwired View
A nagyobbik dél-koreai gyártó minden egyes újabb, felsőkategóriás Galaxy mobiljával csúcsokat dönt évről évre.
Felrobbant egy Samsung Galaxy S III!

Felrobbant egy Samsung Galaxy S III!

2012.06.21
| Daily Mobile
Tényleg „hot” a Samsung i9300 Galaxy S III, és ezúttal szó szerint lehet érteni.
Exkluzív: ezért késik a kék Samsung Galaxy S III

Exkluzív: ezért késik a kék Samsung Galaxy S III

2012.05.29
| GSM Arena
Napok óta lehet hallani, hogy az éppen bemutatott Samsung Galaxy S III kék verziója késik, ám ennek okaként számos reális és irreális információ is napvilágra került.
9 milliós előrendelés a Samsung Galaxy S III-ra

9 milliós előrendelés a Samsung Galaxy S III-ra

2012.05.21
| GSM Arena
Elképesztően sikeresek a nagyobbik dél-koreai gyártó Galaxy családjának felsőkategóriás tagjai.
Samsung Galaxy S III összehasonlítás (videóval)

Samsung Galaxy S III összehasonlítás (videóval)

2012.05.18
| Unwired View
A nagyobbik dél-koreai gyártó idei csúcsmobilját összevetették több jelenlegi sikermobillal, ezt pedig videón tekinthetjük meg.
Samsung Galaxy S III gyári kiegészítők

Samsung Galaxy S III gyári kiegészítők

2012.05.14
| Android Community
Hivatalos sajtófotókon láthatók a nagyobbik dél-koreai gyártó új csúcsmobiljának gyári kiegészítői.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei