Phi hirek és információk

Újabb képeken a Nokia Lumia 820

Újabb képeken a Nokia Lumia 820

2012.09.03
| Phone Arena
A finn gyártó még nem bemutatott Nokia Lumia 820 mobilja újfent megcsodálható, ezúttal élőképeken.
Képeken: Nokia Lumia 920 PureView és Nokia Lumia 820

Képeken: Nokia Lumia 920 PureView és Nokia Lumia 820

2012.08.31
| Twitter
A finn gyártó szeptember 5-én tart sajtótájékoztatót, ahol immár biztos, hogy két új Windows Phone mobillal gazdagodik a kínálat.
Kémfotón a WP8-as Nokia Arrow

Kémfotón a WP8-as Nokia Arrow

2012.08.30
| Phone Arena
A számos IFA2012 hír mellett érdemes szót ejteni a frissen lebukott finn mobilról, amely az egyik első Windows Phone 8-as Nokia lehet.
200 ezer forint felett: Nokia Phi WP 8-cal

200 ezer forint felett: Nokia Phi WP 8-cal

2012.08.24
| Übergizmo
Az orosz mobilguru, Eldar Murtazin megerõsítette a Nokia Phi kódnéven megismert Windows Phone 8 rendszerû telefon specifikációjáról a részleteket.
Nokia Phi: WP8, LTE és kétmagos CPU

Nokia Phi: WP8, LTE és kétmagos CPU

2012.08.10
| Nokia Innovation
Májusban hallottunk elõször a Nokia Phi kódnevû mobilról, amely egy benchmark alkalmazásban bukkant fel, már akkor is Windows Phone 8 futott rajta a tesztprogram szerint.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei