óriásmobil hirek és információk

A legcukibb reklám az LG-től

A legcukibb reklám az LG-től

2014.03.11
| Phone Arena
A kisebbik dél-koreai gyártó LG G Pro 2 mobilja hamarosan világszerte elérhető lesz, a cég bemutatta a Magic Focus reklámját, amely a mostanában látott egyik legcukibb lett.
Note 3 konkurens: itt az LG G Pro 2 phablet

Note 3 konkurens: itt az LG G Pro 2 phablet

2014.02.13
| LG
A kisebbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette legújabb phablet modelljét hazájában, Dél-Koreában, a telefon bevallottan is a Note 3 konkurenciája szeretne lenni.
Itt a japán óriásmobil, a vízálló Sony Xperia Z Ultra

Itt a japán óriásmobil, a vízálló Sony Xperia Z Ultra

2013.06.25
| Engadget
A japán gyártó hivatalosan is leleplezte a Sony Xperia Z Ultra táblagépet, amely extrém jó tudással érkezik.
Világsiker a Samsung Galaxy Note II

Világsiker a Samsung Galaxy Note II

2012.11.05
| Unwired View
A nagyobbik dél-koreai gyártó második generációs phabletje elképesztően sikeres, 37 nap alatt több mint hárommilió példányban fogyott.
Osztott nézettel frissül a Galaxy Note II

Osztott nézettel frissül a Galaxy Note II

2012.10.09
| SamMobile
Megérkezett a hazánkban hivatalosan még nem is elérhetõ mobil, a Samsung Galaxy Note II elsõ szoftverfrissítése.
Multiablak a Samsung Galaxy Note II-ben

Multiablak a Samsung Galaxy Note II-ben

2012.10.01
| Android Police
A Samsung Galaxy Note II phabletet a gyártó nemrégiben bemutatta be, ám csak most került ki több bemutató videó róla és a tudáslistáról.
Most már biztos: augusztus 29-én itt a Galaxy Note 2!

Most már biztos: augusztus 29-én itt a Galaxy Note 2!

2012.08.03
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó tegnap küldte ki a hivatalos meghívókat e-mailben az augusztus 29-én megrendezésre kerülő Unpacked bejelentésre.
5.5 colos kijelzõvel jöhet a Galaxy Note 2

5.5 colos kijelzõvel jöhet a Galaxy Note 2

2012.06.05
| GSM Arena
A friss pletykák szerint a Samsung Galaxy Note utódja már idén októberben bemutatásra kerülhet még egy kicsit nagyobb kijelzõvel.
Hivatalos: megjelent az LG Optimus Vu

Hivatalos: megjelent az LG Optimus Vu

2012.02.20
| LG
Két hete bukott le, tegnap este pedig hivatalosan is bejelentette a kisebbik dél-koreai gyártó az LG Optimus Vu óriásmobilt.
Samsung Galaxy Note pinkben

Samsung Galaxy Note pinkben

2012.02.10
| GSM Arena
Vérbeli geek hölgyek számára a legjobb Valentin napi ajándék lehetne a Samsung Galaxy Note rózsaszínben.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei