Hirek

Csalt a OnePlus a teszteken?

Csalt a OnePlus a teszteken?

2017.02.01
| Phone Arena
A Geekbench és az XDA egybehangzóan azt állítja, hogy a OnePlus és a Meizu is manipulálták a benchmark programok eredményeit.
Tíz maggal érkezett a Meizu PRO 6

Tíz maggal érkezett a Meizu PRO 6

2016.04.13
| GSM Arena
A kínai gyártó a Meizu PRO 5 okostelefont még szeptemberben mutatta meg és alig fél év telt el, máris itt az utód a Meizu PRO 6 képében. Meglepő lehet, hogy az újdonság kisebb lett.
Meizu Pro 6: 10 LED, 21 megapixel, extra gyorstöltés

Meizu Pro 6: 10 LED, 21 megapixel, extra gyorstöltés

2016.04.12
| GSM Arena
Hamarosan debütál a kínai gyártó új csúcsmobilja, a Meizu Pro 6.
A Meizu Pro 6 pózolt a kamerának

A Meizu Pro 6 pózolt a kamerának

2016.04.04
| Phone Arena
A neves kínai gyártó hamarosan bejelentésre kerülő Meizu Pro 6 okostelefonja hétvégén lencsevégre került, így szemügyre vehettük a letisztult megjelenésű fém házat.
3D Touch lesz a Meizu újdonságában is

3D Touch lesz a Meizu újdonságában is

2016.03.03
| GSM Arena
Bár a Mobile World Congressen nem jelent meg újdonsággal a Meizu, ellentétben kínai riválisával, a Xiaomival, hamarosan várható tőlük is újdonság a Meizu Pro 6 képében.

 

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett irás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerúen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hirlevelek tartalmára is.
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei