Lopás hirek és információk

Felmérés: milyen a jó készülékbiztosítás?

Felmérés: milyen a jó készülékbiztosítás?

2021.05.12
| Simple
Mobil csere és havi befizetés – avagy milyen a jó készülékbiztosítás a magyarok szemében?
Félmillió eurónyi iPhone 12-t loptak el

Félmillió eurónyi iPhone 12-t loptak el

2020.11.18
| PhoneArena
Öt Amazon dolgozó próbált profitot szerezni az iPhone lázból, de csúnyán megjárták.
1 milliárd értékben loptak a Samsungtól

1 milliárd értékben loptak a Samsungtól

2020.07.13
| SamMobile
Szállítás közben loptak el mintegy 330.000 dollár értékű Samsung mobil alkatrészt.
Hibás iPhone alkatrészeket loptak, lebuktak

Hibás iPhone alkatrészeket loptak, lebuktak

2019.12.23
| Android Authority
9 milliárd dolláros veszteséget okozott pár ember az Apple-nek lopás miatt.
Elloptak egy kamionnyi iPhone X-et!

Elloptak egy kamionnyi iPhone X-et!

2017.11.03
| 9to5Mac
Na erre nem számított senki, az Apple iPhone X piacra kerülésének első napjának reggelén eltűnt háromszáz modell.
Jó tanácsok: erre érdemes vigyázni a nyaralás alatt

Jó tanácsok: erre érdemes vigyázni a nyaralás alatt

2015.07.27
| G Data
A felhasználók többsége nem szívesen válik meg mobileszközeitől még a nyaralás során sem, hiszen mindenki szeret üzeneteket küldeni a családnak, vagy képeket a tengerpartról, medencéből a barátoknak. Ha azonban az okostelefon vagy notebook nincs megfelelő védelemmel ellátva, a nyaralóhelyeken könnyen a kiberbűnözők áldozatává válhatunk.
Érdemes biztosítani kedvenc útitársunkat

Érdemes biztosítani kedvenc útitársunkat

2015.07.22
| Generali
#Summer, #Travel, #Vacation, #Relax, #Sunset, #Love – ezek lehetnek a legnépszerűbb közösségi médiában használatos hashtagek az év ezen időszakában, hiszen a világ minden pontján megkezdődött a nyári vakáció. Az európai országok lakóinak több mint egyharmada állítja, nem tud okostelefon nélkül élni.
Vissza kell szorítani a mobilok feketekereskedelmét

Vissza kell szorítani a mobilok feketekereskedelmét

2013.05.03
| Telenor
A tolvajok és csalók körében egyre keresettebbek a nagy értékû mobiltelefonok.
Alkalmazottja lopta meg az Apple-t

Alkalmazottja lopta meg az Apple-t

2012.02.23
| MacRumors
Saját alkalmazottja lopta meg a Charlotte-i Northlak Mall Apple Store-t, mintegy tizenhatezer dollár összértékben károsította meg a céget.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei