Linux hirek és információk

3 perc az Ubuntu mobillal

3 perc az Ubuntu mobillal

2014.04.15
| Phone Arena
Bemutatjuk az Ubuntu Touch rendszer három perces videóját, avagy miért érdemes várni a másik Linux-os OS-re.
Meizu MX3: Android helyett Ubuntuval

Meizu MX3: Android helyett Ubuntuval

2014.01.13
| Into Mobile
A Canonical által elkészített mobilos Ubuntu OS ezúttal a Meizu MX3 csúcsmobiljon bukkant fel.
Letölthető a mobil Ubuntu OS!

Letölthető a mobil Ubuntu OS!

2013.10.18
| Engadget
Bár még béta állapotban van, máris elérhető az Ubuntu mobil operációs rendszer a Google két referenciamobiljára.
Ubuntu Touch: az első lépések (videó)

Ubuntu Touch: az első lépések (videó)

2013.08.30
| Phone Arena
A legfrissebb videón megtekinthető az egyelőre még csak a fejlesztők számára elérhető Ubuntu Touch nevű, Linux alapú, új mobil operációs rendszer bevezetője.
A világ legjobb telefonja lesz?

A világ legjobb telefonja lesz?

2013.07.24
| indiegogo.com
Az Ubuntu fejlesztésével foglalkozó Canonical nagyot álmodott és meg szeretnék alkotni az okostelefonok Forma 1-esét, azaz a legjobb telefont, amit csak tudnak.
Végre! Ubuntu mobilokra

Végre! Ubuntu mobilokra

2013.01.03
| Ubuntu
Az évek óta pletykált hír igaz lett, az Ubuntu hivatalosan is bejelentette, hogy a világszerte milliók által használt Linux rendszer – egyik változata – elérhető lesz telefonokra is.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei