Gingerbread hirek és információk

Mennyire vízálló a Sony Xperia go?

Mennyire vízálló a Sony Xperia go?

2012.07.11
| Engadget
Jogosan merül fel a kérdés, hogy a valamilyen szinten is víz- és egyéb állónak minősített okostelefonok mennyire állnak ellen a valóságban, a mindennapokban a környezeti hatásoknak.
Nagyon gyengén teljesít az Ice Cream Sandwich

Nagyon gyengén teljesít az Ice Cream Sandwich

2012.07.03
| Into Mobile
Egyre több mobilra érhető el az Android 4.0 Ice Cream Sandwich frissítés, így rohamosan nő világszerte az ICS-t futtató mobilok és táblagépek aránya.
Androidos Samsung kagyló kivitelben - kellene?

Androidos Samsung kagyló kivitelben - kellene?

2012.06.11
| Übergizmo
Az androidos mobil szinte kivétel nélkül hatalmas érintőkijelzővel kerülnek piacra, egyre kevésbé jellemző a bármilyen fizikai gombsor jelenléte.
Ice Cream Sandwich-et mindenkinek!

Ice Cream Sandwich-et mindenkinek!

2012.05.03
| Übergizmo
Annak ellenére, hogy az Android 4.0 Ice Cream Sandwich már tavaly december óta elérhetõ, szinte elhanyagolható az azt futtató készülékek száma.
Videó: Android 2.3 vs Android 4.0

Videó: Android 2.3 vs Android 4.0

2012.03.23
| Übergizmo
Sokakban felmerülhetett már többször is a kérdés, hogy vajon miért ekkora szám az Ice Cream Sandwich és miért várja minden Gingerbread rendszerû mobil tulajdonosa a frissítést. Itt a válasz.
Samsung Galaxy Pocket: a legolcsóbb a családban

Samsung Galaxy Pocket: a legolcsóbb a családban

2012.03.06
| Into Mobile
A nagyobbik dél-koreai gyártó ma bejelentette Galaxy családjának eddigi legolcsóbb tagját, a Samsung Galaxy Pocket-ot.
LG Optimus 3D Cube

LG Optimus 3D Cube

2012.02.22
| Into Mobile
A kisebbik dél-koreai gyártó két napja tarol, folyamatosan mutatja be az új mobiljait a Mobile World Congress 2012 előtt, a tegnap esti újdonság az LG Optimus 3D Cube.
Újabb dual SIM mobil a Gigabyte-tól

Újabb dual SIM mobil a Gigabyte-tól

2012.02.15
| GSM Arena
A Gigabyte bemutatta legújabb készülékét, a Gigabyte GSmart G1355-öt, amely nemcsak Android rendszert futtat, de egyben két SIM kártya kezelésére is alkalmas.
Alcatel OT-915: QWERTY Gingerbreaddel

Alcatel OT-915: QWERTY Gingerbreaddel

2012.02.15
| Engadget
Az Alcatel sem marad ki a hó végi Mobile World Congress eseményeiből, új modelleket terveznek bemutatni.
Így néz ki az LG Optimus Vu

Így néz ki az LG Optimus Vu

2012.02.13
| Unwired View
A Samsung Galaxy Note ellenlábasának szánt LG Optimus Vu végre fotón is megmutatja magát.
LG Optimus Vu: 5 col, 4:3 arány

LG Optimus Vu: 5 col, 4:3 arány

2012.02.08
| Engadget
A kisebbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja hazájában az LG Optimus Vu mobilt, amely a Samsung Galaxy Note babérjaira tör, legalábbis kijelzőméretben mindenképp.
Olcsó androidos mobil az LG-től

Olcsó androidos mobil az LG-től

2012.01.31
| Engadget
A kisebbik dél-koreai gyártó LG Optimus L3 modellje Svédországban bukott le, a készülék a belépő szintű okostelefonok családját bővíti.
Nagy és színes: japán androidos mobil

Nagy és színes: japán androidos mobil

2012.01.16
| Phone Arena
Csak a japán KDDI szolgáltatónál lesz kapható az Infobar C01, amely hosszúkás kijelzőt és színes, vidám burkolatot kapott.
Megújult a Google mobilos keresője

Megújult a Google mobilos keresője

2012.01.12
| Google Blog
Tegnap este óta érhető el a Google Search friss változata, amely kissé módosított kezelőfelületet és gyorsabb működést ígér.
Megjelent a Motorola Defy Mini

Megjelent a Motorola Defy Mini

2012.01.06
| Phone Arena
A világszerte sokak által kedvelt csepp-, por- és ütésálló Motorola Defy után itt a kistestvér, a Defy Mini.
Sony Ericsson Xperia Arc HD

Sony Ericsson Xperia Arc HD

2011.12.07
| Engadget
A japán-svéd gyártó várhatóan a 2012 januárjában megrendezésre kerülő CES kiállításon mutatja be a Sony Ericsson Xperia Arc HD modelljét, amelyet Nozomi kódnéven ismerhetünk.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei