Galaxy A72 hirek és információk

Nézze meg az összes Galaxy A72 és A52 videót!

Nézze meg az összes Galaxy A72 és A52 videót!

2021.03.19
| GSM Arena
A Samsung Galaxy A72 és Samsung Galaxy A52 a sztár a vállalat friss videóiban. Nézd meg mozgóképen az újdonságokat!
Megjelent a Galaxy A72: nagyra vágyóknak

Megjelent a Galaxy A72: nagyra vágyóknak

2021.03.18
| SamMobile
Az új Galaxy A család belépő szinttel indult - az A32 és még az A02 már kapható, itt az ideje, hogy a középkategória is megújuljon.
A Samsung buktatta le a Galaxy A52 és A72-t

A Samsung buktatta le a Galaxy A52 és A72-t

2021.03.09
| Android Authority
Megjelent a Galaxy A széria két hamarosan érkező tagja, az A52 és az A72 a gyártó weboldalán.
A Galaxy A szériába is jön 90Hz-es kijelző

A Galaxy A szériába is jön 90Hz-es kijelző

2021.02.15
| Phone Arena
A jelek szerint a Samsung a középkategóriás Galaxy A sorozatot is fontos funkcióval tervezi felvértezni.
Kiderült a Galaxy A52 és A72 ára

Kiderült a Galaxy A52 és A72 ára

2021.01.25
| Phone Arena
A Samsung Galaxy A52 5G és A72 ára szivárgott a hivatalos bejelentés előtt.
Több tanúsítványt is bezsebelt az A52 5G

Több tanúsítványt is bezsebelt az A52 5G

2021.01.25
| GsmArena
A napokban megkapta a Wi-Fi és a Bluetooth tanúsítványokat a Samsung Galaxy A52 5G okostelefon.
Érkezik a Samsung első ötkamerás mobilja

Érkezik a Samsung első ötkamerás mobilja

2020.09.28
| SamMobile
A Samsung Galaxy A72 lehet a cég első olyan okostelefon, amely öt kamerát hoz a hátlapon.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei