Fotózás hirek és információk

Tipp: így készíthet jobb fényképeket androidos telefonnal

Tipp: így készíthet jobb fényképeket androidos telefonnal

2022.08.29
| Android Police
Itt az ideje, hogy feljavítsa okostelefonja, vagyis leginkább a saját fotós alap képességeit, ha egyelőre a fotózás nem állt másból, csak az elsütőgomb nyomásából.
Fényképező teszt: iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21+

Fényképező teszt: iPhone 12 Pro Max vs Galaxy S21+

2020.12.21
| Android Police
Friss videón nézhetjük meg, amint a közelgő Galaxy S21+ összecsap az Apple friss zászlóshajójával fotózási képességek terén.
Mi is az a bokeh a fotózásban?

Mi is az a bokeh a fotózásban?

2020.03.09
| Android Authority
A legtöbb ember kiejteni sem tudja és az is csak mostanában kezd terjedni, hogy mit is takar a bokeh effekt a fényképeknél.
A Google az iPhone-nal trollkodik

A Google az iPhone-nal trollkodik

2019.01.28
| 9to5Google
A Google a Phone X reklám után most a Night Sight funkciót reklámozza némi trollkodás mellett.
Többet fotózunk, mint telefonálunk

Többet fotózunk, mint telefonálunk

2018.10.08
| LG
Most már hivatalos: többet használjuk a mobilunkat fényképezésre, mint telefonálásra.
Új trend aranyozza be az Instagramot

Új trend aranyozza be az Instagramot

2018.07.17
| Samsung
Már közel hárommillió hashtaggel bír a legújabb Instagram-őrület, amely az olyan örökzöld fotós trendek babérjaira tör,
Sony Xperia X a vadonban

Sony Xperia X a vadonban

2016.08.31
| Sony
A Sony Mobile európai természetvédelmi parkokkal működik együtt, hogy bemutassa az Xperia X új kamera funkcióit. Állatgondozókat és parkőröket kértek fel, hogy mozgó állatokat fényképezzenek le, ezzel kiemelve az Xperia X kamera képességeit.
Így készülnek a legjobb nyaralós fotók okostelefonnal - gyorstalpaló Rizsavi Tamás fotográfussal

Így készülnek a legjobb nyaralós fotók okostelefonnal - gyorstalpaló Rizsavi Tamás fotográfussal

2016.06.17
| Telenor
4 hasznos tipp a profibb okostelefonos fényképezéshez Rizsavitól.
Versenyezz! A Sony World Photography Awards új mobil kategóriát indít 2015-ben

Versenyezz! A Sony World Photography Awards új mobil kategóriát indít 2015-ben

2015.01.29
| Sony
A World Photography Organisation új kategóriát hirdetett meg a mobil fotográfia előtt tisztelegve a 2015-ös Sony World Photography Awards keretein belül.
Ilyet még nem láttunk! Fotótanfolyam okostelefonosoknak

Ilyet még nem láttunk! Fotótanfolyam okostelefonosoknak

2012.09.25
Hamarosan debütál Magyarországon az okostelefonos fotós oktatás. Az oktatás során az iPhone és az Android telefonokkal kapcsolatos fotós trükköket ismertetik.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei