Autó hirek és információk

BMW: 2020-tól jön az Android Auto!

BMW: 2020-tól jön az Android Auto!

2019.12.12
| XdaDevelopers
A BMW ma bejelentette, hogy 2020 júliusában elkezdik az Android Auto integrálását a járműveikbe.
Apple CarPlay Waze és Maps támogatással

Apple CarPlay Waze és Maps támogatással

2018.06.05
| Android Authority
Az iOS 12 megjelenése után elérhető lesz külső alkalmazás futtatása is az Apple CarPlay segítségével.
Samsung Connect Auto: úton az autózás jövője felé

Samsung Connect Auto: úton az autózás jövője felé

2016.02.25
| Samsung
A Samsung más iparágak vezető szereplőivel közösen létrehozta a Samsung Connected Car megoldást, amit úgy terveztek meg, hogy a legújabb technológiák révén a gépkocsik intelligens központjává válhasson.
A németek vehetik meg a Nokia HERE navigációt

A németek vehetik meg a Nokia HERE navigációt

2015.06.19
| Phone Arena
A Bloomberg arról adott hírt, hogy a Nokia eladhatja a teljes HERE Maps-et a német autógyártóknak.
Ez történik az S6-tal, ha átmegy rajta egy autó

Ez történik az S6-tal, ha átmegy rajta egy autó

2015.04.13
| BGR
Láttunk már pár videót arról, hogy mit is bír a Samsung Galaxy S6 és S6 edge okostelefon, ám autóval még nem hajtottak át rajtuk.
CarFi: Wi-Fi az autódban

CarFi: Wi-Fi az autódban

2015.03.21
| Huawei
A Huawei hó elején bemutatta autókhoz kifejlesztett 4G LTE mobil WiFi készülékét, a Huawei CarFi-t.
Jöhet a Mercedes okosóra?

Jöhet a Mercedes okosóra?

2014.01.03
| GSM Arena
Egyre divatosabbak az internethez csatlakoztatott funkció az autók esetében is, ezúttal a Mercedes állhat elő valami újdonsággal.
Wireless töltőt az autódba!

Wireless töltőt az autódba!

2013.01.18
| Phone Arena
Egy ügyes felhasználó beépítette a Nokia vezeték nélküli töltőt az autójába, így extra kábelek nélkül töltheti mobilját.
Tanulj meg mobilozni vezetés közben

Tanulj meg mobilozni vezetés közben

2012.05.03
| Phone Arena
Az egyik belga oktató cég úgy gondolja, kötelezõ megtanítani a mai fiatalokat arra, hogyan lehet egyszerre vezetni és üzenetet küldeni.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei