Hirek

Teszt: HTC One, a trónkövetelő

Teszt: HTC One, a trónkövetelő

2013.05.31
| Telefonguru
Nálunk járt a tajvani gyártó 2013-as zászlóshajója, a HTC One. A HTC új készüléke gyönyörű, rendkívül nagy tudású, az kamera újítása miatt viszont nagyon megjárta.
Így készül a HTC One (videóval)

Így készül a HTC One (videóval)

2013.03.05
| Phone Arena
Bárki, aki fogta már kezében a HTC One mobilt, megerősítheti, hogy formatervezés szempontjából egy mesterműről van szó.
Friss: megjelent a HTC One!

Friss: megjelent a HTC One!

2013.02.19
| Engadget
Végre hivatalosan is lerántotta a leplet a tajvani gyártó az idei zászlóshajóról, a Mobile World Congress előtti sajtótájékoztatón.
Hivatalos sajtófotón a HTC One

Hivatalos sajtófotón a HTC One

2013.02.13
| GSM Arena
Hivatalos sajtóképen debütált a tajvani gyártó egyre inkább felkapott készüléke, a HTC M7 néven megismert, ám HTC One néven debütáló csúcsmodell.
HTC One néven jöhet a HTC M7

HTC One néven jöhet a HTC M7

2013.02.11
| Twitter
Az már régebben is egyértelmű volt, hogy a tajvani gyártó is szeretne egy saját családot a márkán belül, a One név nem ismeretlen a mobilrajongók között.
HTC M7: közel kétszázezer forint

HTC M7: közel kétszázezer forint

2013.02.07
| Phone Arena
Végre kiderült, mennyibe is kerül majd a tajvani gyártó idei évi felsőkategóriás csúcskészüléke, a HTC M7.
HTC M7: ultrapixel kamerával

HTC M7: ultrapixel kamerával

2013.02.05
| Unwired View
Egyre komolyabb újítások várhatók a mobilok terén, a gyártók a jelen állás szerint elkezdtek felhagyni a brutális processzorok fejlesztésével, legalábbis ezek mellett átálltak a kamera újításokra.
Bõvít a HTC

Bõvít a HTC

2013.02.04
| Unwired View
A tajvani gyártó a február végi Mobile World Congressen várhatóan nem csak a csúcskategóriás HTC M7 mobilt mutatja be, hanem több készülékrõl is lerántják a leplet.

 

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett irás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerúen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hirlevelek tartalmára is.

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére


Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót

SZAVAZÁS

Egyre terjednek az okosórák! Ön már használ?


Igen
Nem, de tervezem
Nem, és nem is tervezemKorábbi szavazások eredményei