8X hirek és információk

Videó: Windows Phone 8 a HTC 8X-en

Videó: Windows Phone 8 a HTC 8X-en

2012.10.04
| Pocket Now
Sajnos még mindig nem tudni az érdeklődők számára elég információt a WP8-ról, ám a tajvani gyártó – az OS-sel együtt debütáló – mobiljával együtt megtekinthető egy friss videón.
Ennyibe kerülnek a HTC WP8-as mobiljai

Ennyibe kerülnek a HTC WP8-as mobiljai

2012.09.20
| Clove
A reggeli bemutató után máris fény derült a HTC 8X és a HTC 8S európai áraira.
Hivatalos a Windows Phone 8-as HTC 8X

Hivatalos a Windows Phone 8-as HTC 8X

2012.09.20
| Phone Arena
Ahogy az várható volt, a tajvani gyártó bemutatta legújabb csúcsmobilját, a HTC 8X-et.
HTC Accord: microSD slot nélkül

HTC Accord: microSD slot nélkül

2012.09.17
| WM Power User
A friss hírek szerint a tajvani gyártó új Windows Phone 8-as mobilja bővítőkártya nélkül kerül a piacra.
HTC 8X néven érkezik a WP8-as tajvani mobil

HTC 8X néven érkezik a WP8-as tajvani mobil

2012.09.03
| Unwired View
A tajvani gyártó egyik első Windows Phone 8-as telefonja HTC Accord néven bukott le és HTC 8X néven kerülhet piacra a bemutató után.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei