6 col hirek és információk

Hat collal érkezik a Sony Xperia C6

Hat collal érkezik a Sony Xperia C6

2016.04.12
| Xperia Blog
Hamarosan tovább bővül a japán gyártó Xperia C sorozat, a C6-ról ugyanis felbukkant több fotó.
6 col, 4 gigabájt RAM, itt a Galaxy A9 Pro

6 col, 4 gigabájt RAM, itt a Galaxy A9 Pro

2016.04.01
| Phone Arena
A Samsung bejelentette a Galaxy A9 Pro okostelefont, amely nemcsak Android 6.0 Marshmallow rendszerrel, de méretes akkumulátorral és négy gigabájt RAM-mal is felszerelt.
Nokia Bandit: 6 colos phablet Windows Phone alapokon

Nokia Bandit: 6 colos phablet Windows Phone alapokon

2013.08.22
| The Verge
A finn gyártó hatalmas kijelzővel ellátott, Windows Phone-os okostelefon bejelentését tervezi még az idén. A pletykák szerint Nokia Bandit kódnéven fejlesztik a modellt.
Ez lesz a világ első Nokia phablete?

Ez lesz a világ első Nokia phablete?

2013.06.03
| Phone Arena
A friss fotók tanúsága szerint a finn gyártó, az előzetes sajtótájékoztatókon elhangzottakkal szemben – mégiscsak tervezi saját nevével fémjelzett phablet kiadását.
Samsung Galaxy Note 3: 6 col, 3 gigabájt RAM

Samsung Galaxy Note 3: 6 col, 3 gigabájt RAM

2013.04.29
| SamMobile
Alig kezdődött meg hétvégén a Samsung Galaxy S4 árusítása világszerte, máris a Galaxy Note 3 a téma.
6 colos szörnyeteg a ZTE-től?

6 colos szörnyeteg a ZTE-től?

2012.11.08
| Engadget
A ZTE marketingvezetője egy fotót töltött fel az internetre, igencsak érdekes leírással.

 

Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei