5 col hirek és információk

Galaxy Grand Neo: 5 col, 300 euró alatt

Galaxy Grand Neo: 5 col, 300 euró alatt

2014.01.08
| Phone Arena
A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan még nem debütált mobilja lebukott, véletlen felkerült a Samsung oldalára minden információ az újdonságról.
Fotókon a 20 megapixeles Sony Xperia Honami

Fotókon a 20 megapixeles Sony Xperia Honami

2013.06.28
| GSM Arena
A japán gyártó régóta pletykált, Honami fejlesztésű nevű okostelefonja friss képeken bukkant fel.
LG Optimus GK: 5 col, 1080p kijelzõvel

LG Optimus GK: 5 col, 1080p kijelzõvel

2013.04.30
| LG
A kisebbik dél-koreai gyártó tegnap hivatalosan is bemutatta hazájának az LG Optimus GK modellt.
4.7 colos mobillal támad a Nokia?

4.7 colos mobillal támad a Nokia?

2013.01.23
| Phone Arena
Nem túl meglepő a hír, hogy a finn gyártó valami igazán egyedivel szeretne előrukkolni, ez talán egy nagykijelzős készülék lesz.
Képeken az 5 colos Sony Xperia Yuga

Képeken az 5 colos Sony Xperia Yuga

2012.12.18
| Phone Arena
A japán gyártó jövõ évi egyik csúcsmobilja lesz a Sony Xperia Yuga, amely a mai trendeknek megfelelõen 5 colos megjelenítõvel kerül piacra.
Az 5 colos HTC Deluxe nem lesz elérhető Európában

Az 5 colos HTC Deluxe nem lesz elérhető Európában

2012.11.27
| GSM Arena
A tajvani gyártó szörnyetege, az öt colos HTC Deluxe DLX sajnálatos és igencsak meglepő módon a már megismert változatban biztos, hogy nem lesz elérhető az öreg kontinensen.
HTC Deluxe: Droid DNA a világnak

HTC Deluxe: Droid DNA a világnak

2012.11.16
| Twitter
A tajvani gyártó a héten mutatta be a HTC Droid DNA mobilt, amely az Egyesült Államokban hódít majd. A HTC Deluxe ennek a világváltozata lesz.
Sony Odin: 5 col, 1080p, quad-core

Sony Odin: 5 col, 1080p, quad-core

2012.10.15
| Phone Arena
A friss pletykák szerint a japán gyártó is készül egy új csúcsmobillal, amely egyelőre Sony Odin kódnéven fut.
LG: öt col, 440 ppi, full HD kijelzõ mobilhoz

LG: öt col, 440 ppi, full HD kijelzõ mobilhoz

2012.05.29
| Unwired View
A kisebbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bemutatta legújabb megjelenítõjét, az öt colos, full HD kijelzõt, amelyet kimondottan okostelefonokhoz fejlesztettek.
Így néz ki az LG Optimus Vu

Így néz ki az LG Optimus Vu

2012.02.13
| Unwired View
A Samsung Galaxy Note ellenlábasának szánt LG Optimus Vu végre fotón is megmutatja magát.
LG Optimus Vu: 5 col, 4:3 arány

LG Optimus Vu: 5 col, 4:3 arány

2012.02.08
| Engadget
A kisebbik dél-koreai gyártó hamarosan bemutatja hazájában az LG Optimus Vu mobilt, amely a Samsung Galaxy Note babérjaira tör, legalábbis kijelzőméretben mindenképp.

 

Egyéb hírek


Olvassa el legfrissebb híreinket a mobiltelefonok világából. Követjük a fejleményeket a mobiltelefonok, tabletek, okosórák gyártóinál, illetve bemutatjuk a legújabb trendeket és a mobil kiegészítőket is. A telefongurun nem csak a legnagyobb gyártókat követjük, hanem igyekszünk lefedni a piac egészét, és a kisebb szolgáltatók, gyártókkal kapcsolatos híreket is szemlézzük szerte a világból. Célunk, hogy oldalainkon minden telefóniával kapcsolatos érdekességről számot adjunk. Természetesen tudjuk, hogy a látogatóink többségét a legnagyobb gyártók (pl. Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi) érdekli, de szeretnénk kielégíteni az igazi „geekek” érdeklődését is. Emellett rendszeresen bemutatjuk, azt is, hogy a legkeresettebb mobiltelefonok és kiegészítők, mint például a bluetooth headsetek, hol és mennyiért kaphatóak akciósan vagy nagyon olcsó áron.

Minden hírt ellátunk cimkékkel is, így könnyebben lehet megkeresni az adott témához, készülékhez kapcsolódó összes hírünket. Egyszerűen kattintson rá az adott cimkére, és már mutatjuk is az összes odavágó hírt.

A híreken túl olvassa el mobiltelefon tesztjeinket is, ahol hosszabban, több napon keresztül vizsgálják meg szakértő kollégáink az eszközöket, és utána írják le szakmai véleményüket. Amennyiben többet szeretne megtudni a telefonokról, érdemes még keresgélni a telefon adatbázisunkban is, amely a legnagyobb Magyarországon elérhető mobiltelefon, tablet és okosóra adatbázis, nagyon sok ezer készülékkel. Ezt az adatbázist heti rendszerességgel frissítjük.

Az itt közölt tartalom részben a Telefonguru saját szellemi terméke, részben harmadik személyek szellemi alkotását tartalmazza. Utóbbi esetén a Telefonguru a honlapon minden esetben megjelöli az idézett szöveg forrását. Amennyiben a honlapon közzétett írás egyes részei forrásmegjelölést nem tartalmaznak, úgy az a Telefonguru saját szellemi alkotásának tekintendő, és mint ilyen teljeskörű szerzői jogi védelmet élvez. A Telefonguru ezúton hozzájárulását adja a közzétett szellemi termékeinek idézéséhez, az általános törvényi követelmények teljesítésén kívül a Telefonguru.hu név és URL megjelölés feltüntetése esetén. Ha bárki az idézésen túl a Telefonguru valamely szellemi alkotását teljes terjedelemben kívánná átvenni, úgy köteles ehhez a Telefonguru előzetes hozzájárulását beszerezni. Fenti szabályozás értelemszerűen kiterjed a Telefonguru által kiküldött hírlevelek tartalmára is.
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei