Visszajön az időzíthető sötét mód

2019.12.16| Android Authority

A Google az Android 11-ben visszahozhatja az sokat hiányolt funkciót.

A keresőóriás az Android 10-zel mutatta be az évek óta várt, rendszerszintű sötét módot, erre nagy szükség is volt egyrészt a felhasználók szemének épsége, másrészt az OLED kijelzők elterjedése miatt. Az Android 10 bétájában még megtalálható volt az időzítés mint opció a sötét módhoz, azonban a végleges verzióból valahogy kikerült és azóta sem kaptuk vissza.

Az XDA Developers úgy tudja, a Google szeretné visszahozni a kedvelt lehetőséget, miután számtalan megkeresést és panaszt kapott a felhasználóktól. Tavaly Chris Banes, az Android Fejlesztői Kapcsolatok csapatától elmondta, a sötét mód időzíthetősége megköveteli az alkalmazásoktól a pontos helymeghatározást a napkelte és napnyugta időpontjának számítása miatt. Ez utóbbiak számítása rendkívül nehéz az északi és déli sark környékén.

Visszajön az időzíthető sötét mód

A korlátozások miatt egyelőre nem világos, hogy a Google hogyan tervezi az engedélyezést, mindenesetre aki már most szeretné kipróbálni ezt Android 10-en, harmadik féltől származó alkalmazáson keresztül megoldhatja, az XDA Developers fórumán itt olvashattok róla. Neked számít az időzíthetőség?

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei