Szétszedték a milliós Apple gépet!

2019.12.18| GsmArena
Címkék:

apple

,

mac

,

pro


A Mac Pro nagyon könnyen szerelhető!

Az iFixitnél dolgozó emberek szétszedték a legújabb Mac Pro-t és nagyon dicsérték azt, hogy mennyire könnyű például elvégezni egy hardverfrissítést, ami bármilyen szerszám használata nélkül megtehető.

 

A fogantyú egyszerű elfordításával lehúzható a külső ház. A RAM-ot egy burkolat eltávolításával lehet cserélni egy mechanikus kapcsolóval. A fedél alatt még egy diagram is látható, amely megmutatja, hová kell behelyezni a RAM-modulokat.

Van néhány alkatrész, amelyhez szerszámokra lesz szükségünk, ilyen például a lábak cseréje, a tápegységet egyetlen T8 Torx csavar tartja, a CPU-t pedig mélyen elrejtett T15 Torx Plus csavarok fogják.

 Szétszedték a milliós Apple gépet!

A Mac Pro javíthatóságának egyetlen jelentős hátránya, hogy az SSD modulok szabadalmaztatottak és egyedi Apple gyártmányúak. Ezeket a modulokat a Mac Pro-hoz erősítették, így a belső tárhely frissítéséhez egy Apple szakemberre lesz szükség. Mivel a Mac Pro-t meglehetősen könnyű szétszerelni, ez a beállítás arra szolgál, hogy megakadályozza az adatlopókat az ellopott adatokhoz hozzáférjenek.

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Közeledik a Karácsony! Ön vesz mobiltelefont Karácsonyra?


Igen, mobilszolgáltatónál
Igen, GSM boltokban
Igen, magyar webshopokban
Igen, külföldi webshopokban
Igen, nagy offline áruházakban
Nem tervezek mobilt venniKorábbi szavazások eredményei