Ördögi, 4K kijelzőt kap a Note 10?

2018.11.19| iGeek

Már most pletykálnak a Samsung Galaxy Note 10 csúcsmobilról, 4K megjelenítővel jöhet.

 

Ördögi képátló – 6.66 col – is jellemezheti emellett a Samsung mindenkori legerősebb okostelefonját, a jövőre érkező Samsung Galaxy Note 10-et. Még 2009-ben mutatkozott be a HTC HD2, akkor a 4.3 colos kijelzőre még a szakma is állította, ennél nagyobb kijelzőre nem lesz szüksége senkinek. Évekkel később jött a Samsung Galaxy Note a maga 5.3 colos paneljével, majd idén nyáron a Samsung Galaxy Note 9 méretes, 6.4 col képátlóval, amely már valóban nem minden ember számára ajánlható.

A kijelzők méretei tehát nőnek továbbra is, meg nem nevezett koreai forrásokra hivatkozva pedig azt az információt kaptuk, hogy a jövőre érkező Samsung Galaxy Note 10 nem kisebb mint 6.66 colos megjelenítőt kap, a felbontása pedig 4K lesz. A telefon fejlesztési neve jelenleg DaVinchi, a tengerentúli modell pedig a legújabb Qualcomm Snapdragon 8150 chipsetet kapja meg, ennek megfelelően készít a Samsung saját Exynos processzort.

Ördögi, 4K kijelzőt kap a Note 10?

A Note 10 támogatja az 5G hálózatokat, a hátlapra pedig tripla kamerát álmodtak meg a mérnökök. A csúcsmobil állítólag már az év közepén elérhető lesz, szemben az eddig hagyományosnak mondható harmadik negyedévi megjelenéshez képest. Ettől nagyobb csak a Samsung Galaxy F, az összehajtható mobil lesz 7.3 collal a gyártó kínálatában.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei