OnePlus 7T: 90Hz, gyors processzor és elképesztően jó ár

2019.09.27| Phone Arena

A OnePlus bejelentette legújabb okostelefonját, a OnePlus 7T-t, amely a OnePlus 7 ráncfelvarrása.

Az új funkciók között találjuk a 90Hzes kijelzőt, a tripla hátlapi kamerát, a még gyorsabb chipsetet és az új akkumulátort, amely mindössze húsz perc alatt nulláról ötven százalékra tölt. Annak ellenére, hogy a Samsung Galaxy 10-nél és az új iPhone 11-ekhez képest feleannyiba kerül, mégis a világon elsőként a OnePlus 7T érkezik Android 10-zel, valamint a mobil világ egyik leggyorsabb chipsete, a Snapdragon 855+ is benne található meg.

OnePlus 7T: 90Hz, gyors processzor és elképesztően jó ár

A OnePlus 7T dobozában a telefon mellett egy átlátszó szilikon tok, egy Warp 30T fali töltő, piros USB C kábel, SIM tű, OnePlus matricák és kezelési útmutató található. 90Hz megfizethető telefonban? Igen! A OnePlus 7T gyönyörű, Fluid AMOLED kijelzője 6.55 col képátlóval és 20:9 képaránnyal büszkélkedhet a ma még abszolút ritkaságszámba menő 90Hz-es frissítési ráta mellett. Ilyen hertz szám mellett sokkal simábbnak, gördülékenyebbnek érződik a használat.

A megjelenítő nem hajlított, ez sokak számára jó hír. A kijelző támogatja a HDR10+-t, mellé akár 1000 nit fényerő is elérhető, így a kültéren való olvashatóság drasztikusan javul. Még egy fontos apróság a panellel kapcsolatban: a könnycsepp notch harminc százalékkal kisebb a OnePlus 7-éhez képest!

OnePlus 7T: 90Hz, gyors processzor és elképesztően jó ár

A Qualcomm Snapdragon 855+ tizenöt százalékkal jobb teljesítményt nyújt grafikailag 855-höz képest. Ez játékoknál és a képernyőfrissítésnél is jól jön. A processzorhoz 8 gigabájt RAM jár, ez csúcs kategóriás opció. A 7T a legtöbb országban 128, míg néhány országban 256 gigabájt tárolóval is elérhető lesz, microSD támogatás továbbra sincs.

OnePlus 7T: 90Hz, gyors processzor és elképesztően jó ár

A OnePlus egyik vonzereje többek között a valóban egyedi Warp töltési technológia, amely évek óta ver minden mást. A OnePlus 7T húsz perc alatt ötven százalékra, a 3800 mAh-s akkumulátor felét tudja tölteni a teljesen lemerült készüléket. Ja igen, a vezeték nélküli töltésben továbbra sem hisz a OnePlus, amikor nevetségesen rövid idő alatt vezetékkel fel lehet tölteni.

A OnePlus 7T hátlapjára összesen három kamera került. A fő optika 48 megapixellel bír, f/1.6 apertúra, 26 mm-es, 7 lencsés rendszer, optikai képstabilizátor jellemzik. A második lencse 16 megapixeles, ultraszéles látószögű. A harmadik 12 megapixel felbontású, kétszeres teleobjektív, f/2.2 fényértékkel. A szelfi kamera 16 megapixeles, fix fókuszú. Új funkció jelent meg a portré módban, így a fő és a teleobjektív kamera együtt is használható, valamint megjelent a makro mód, amely akár 2.5 centiről is használható (hiába nem ez a makro fotózás lényege). Az ultraszéles kamera az éjszakai fotózásba és a videókba is besegít. A legjobb azonban talán a már-már gimbalt idéző videóstabilizálás. A OnePlus 7T Glacier Blue és Frost Silver árnyalatokban választható az október 5-i debütálást követően, az ára szokás szerint kiváló lesz, 6-700 euró körüli kezdő összegre számíthatunk.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei