Meizu: az első 50 nyer akció

2018.09.26| (x)

A Gearbest kínálatából ezúttal a Meizu EP52 Lite Bluetooth fülhallgató került bele egy igen jó akcióba.

A Meizu EP51 fülest anno nálunk is járt, nagyon szerettük. Az EP52 Lite még könnyebb lett, nagyon rugalmas vezeték, bőrbarát anyaghasználat és finom mágnes jellemzi a burkolatot. A fülhallgató annyira könnyű, mint két darab A4-es lap. Mivel sportolásra kifejlesztett, Bluetooth fülhallgatóról beszélünk, az IPX5 vízállóság alap, tehát némi víz vagy izzadtság nem okoz kárt benne, bár a szakadó esőben való futásnál nem javasolja a gyártó a használatot.

Meizu: az első 50 nyer akció

A stabil kapcsolódást Bluetooth 4.2 intézi a telefon és a füles között, tíz méteren belül zokszó nélkül. A beépített 100 mAh-s akkumulátor 200 óra készenlétet vagy 8 óra folyamatos használatot ígér, mindössze 1.5 óra alatt fel lehet tölteni és folytatni a sportolást vagy zenehallgatást.

Meizu: az első 50 nyer akció

A méltán híres Meizu EP51 utódja, annak is a lite változata teljes áron 26 dollárba kerül, ez sem eget rengető összeg, ám most 19 dollárra akciózták. Ezt extrázva szeptember 30-ig minden nap helyi idő szerint 11.00 órakor 9.99 dollárra csökkenthető az ár, ám csak az első ötven vásárlónak, érdemes villámgyorsan cselekedni. Az akció részletei itt érhetők el

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei