Megjelent az új család első tagja, a Xiaomi Civi

2021.09.29| GSM Arena
Címkék:

Xiaomi Civi


A Xiaomi Civi Snapdragon 778 chipsetet, 120Hz-es kijelzőt és 55W-os gyorstöltést hozott.

A kínai gyártó idén megváltoztatja elnevezési rendszerét - először levetette a „Mi”-t, most pedig a CC vonal újragondolását végzi. Íme a Xiaomi Civi, a cég legújabb középkategóriája. A termékcsalád egyelőre egy tagból áll, a cég nem adott információt arról, hogy várható lesz Pro, „e”, lite vagy egyéb modell is.

A Civi nagy hangsúlyt fektet a tervezésre, nem annyira a fotózás megszállottja, mint a Mi CC9 Pro-ezen nincs 100+ megapixeles érzékelő vagy 5x-es telekamera.

Megjelent az új család első tagja, a Xiaomi Civi

Az új okostelefont a Snapdragon 778G chipset hajtja, az egyik legizgalmasabb lapkakészlet, amelyet nemrég dobtak piacra. A TSMC 6 nm-es folyamatán alapulva ez a 780G (Samsung 5 nm) alternatívája, és négy nagy Cortex-A78 alapú magot, valamint egy csúcskategóriás Adreno 642L GPU-t és egy X53 5G modemet (3,3 Gbps, Wi-Fi 6E támogatással).

Megjelent az új család első tagja, a Xiaomi Civi

Kilenc grafénréteg tartja hűvösen a chipet. Ezen kívül az Adreno támogatja a Variable Rate Shadinget, amely minimális képminőség romlással növelheti a teljesítményt.

Ez a 642L GPU elég gyors ahhoz, hogy 90 fps sebességű játékokat futtasson (pl. Honor of Kings), azonban a kijelző támogatja a 120Hz-es frissítési gyakoriságot is (240Hz-es érintéses mintavételi frekvenciával). Ez egy kiváló kijelző, 6,55 hüvelykes, ívelt OLED panellel, alul elképesztően vékony kerettel. Az alsó pixelsor és a fémkeret közötti távolság mindössze 2,55 mm. Az 1080p+ OLED kijelző támogatja a HDR10+ és a Dolby Vision funkciót is. A fényereje elérheti a 950 nitet.

Megjelent az új család első tagja, a Xiaomi Civi

Fotózás szempontjából a hátlapon a fő modul egy 64 MP-es érzékelő, f/1,8 objektívvel, optikai stabilizáció nincs. A következő kamera 120 fokos ultraszéles látószögű objektívvel (f/2,2) és 8 MP érzékelővel rendelkezik. Utolsó a hátlapon egy 2 MP-es makrokamera. A szelfikhez a Xiaomi Civi 32 MP felbontású, autofókuszos objektívvel felszerelt.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A telefon 4500 mAh-s akkumulátorral működik, ami a gyártó szerint bőven tovább bírja mint 24 óra. Ezt követően az 55 W-os vezetékes töltési támogatásnak köszönhetően 45 perc alatt teljesen feltölthető.

Megjelent az új család első tagja, a Xiaomi Civi

A telefon sztereó hangszórókat kapott Dolby Atmos támogatással és Hi-Res hangminősítéssel, azonban csak az USB-C port van a vezetékes fejhallgatókhoz.

A Xiaomi nagyon büszke a Civi dizájnjára és arra, hogy milyen vékony és könnyű - 7 mm alatti a test vastagsága és 166 g-ot nyom a mérlegen. Kényelmes a tartása is, 71,5 mm széles és lágy tapintású matt felületű a hátsó üveg.

Megjelent az új család első tagja, a Xiaomi Civi

A Xiaomi Civi előzetes értékesítése Kínában már elkezdődött és szeptember 30-tól számos online és offline csatornán keresztül lesz elérhető. Az alap 8/128 GB-os konfiguráció átszámítva 345 euróba kerül.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Telenoros vagy? Használd ki ma!

Telenoros vagy? Használd ki ma!

2017.12.17
| Telenor
24 óra korlátlan Hipernetet hoz a legtöbb telenorosnak az ezüstvasárnap. A korlátlanság napját az ügyfelek maguk választhatják meg.
Nagyon akciós a This War of Mine

Nagyon akciós a This War of Mine

2019.03.13
| Phone Arena
Siess, már csak pár óra maradt az akcióból!
Xiaomi Civi 1S április 21-én érkezik

Xiaomi Civi 1S április 21-én érkezik

2022.04.19
| GsmArena
Xiaomi Civi 1S: Snapdragon 77G8+ chipkészletet és 67W-os feltöltés támogatást kapott!
Az év alkalmazása lett a Telenor MyTV

Az év alkalmazása lett a Telenor MyTV

2017.11.21
| Telenor
Az Év Honlapja pályázaton Az Év applikációja kategóriájának nyertese a Telenor MyTV online tévészolgáltatás lett.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei