LG G8X: tokba rejtett második kijelzővel

2019.10.23| Android Authority
Címkék:

LG G8X

,

G8X

,

két kijelző


Az LG G8X ThinQ második kijelzőjével együtt is jóval olcsóbban lesz elérhető, mint azt gondolnánk.

 

Az LG soha nem arról volt híres, hogy túl olcsón adná mobiljait, így amikor először hallottunk a G8X érkezéséről, biztosra vettük, hogy a konkurenciához képest elképesztően drága lesz, így megdöbbentünk, de jó értelemben. Ahogy a neve is mutatja, az LG G8X a 2019-es LG G8 ThinQ kissé módosított változata. A kötelező frissítés keretein belül kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, jobb szelfi kamerát kapott többek között, ám néhány funkció eltűnt, mint például a Hand ID, amit nem sokan használtak.

Amiben azonban nagyot szólhat a G8X, az a második kijelző, hiszen ennek köszönhetően kvázi összehajtható mobillá változik. A panel használható játékok kezelésére vagy kamera trükkökre is, például előnézeti képhez fotózás után.

LG G8X: tokba rejtett második kijelzővel

Ami a száraz tényeket illeti, a panel 6.4 colos, 19.5:9 képarányú, felbontása full HD+, OLED. A gyorsaságról továbbra is a Snapdragon 855 chipset és 6 gigabájt RAM gondoskodik. A 128 gigabájtos belső tárhely tovább bővíthető microSD kártyával, akár 2TB-tal is. Az LG G8X ThinQ 4000 mAh kapacitású akkumulátora USB 3.1 C porton tölthető, támogatja a Quick Charge 3.0 gyorstöltést, ám vezeték nélküli töltésre nincs lehetőség.

LG G8X: tokba rejtett második kijelzővel

A hátlapi kamerák 12+13 megapixel felbontásúak, előbbi f/1.8 utóbbi f/2.4 fényértékkel, 136 fokos széles látóüszöggel. A szelfi kamera 32 megapixeles, adott a 2.4 wattos Balanced sztereó hangszórók, 3.5 mm-es jack dugó, 32-bites Hi-Fi DAC és DTS-X 3D hangzás. Akkor sincs gond, ha a buli nevében úszik egyet a G8X, hiszen IP68-as a burkolata.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A másodlagos kijelző egyezik a fő képernyővel, 6.4 col, OLED panel, 19.5:9 képarány, fullHD+ felbontás és 403ppi pixelsűrűség jellemzi. A plusz képernyő 134 grammot nyom a mérlegen, a teljes fizikai mérete, amivel csatlakoztatható, 165.96×84.63×14.99 mm.

Mivel az LG G8X a második kijelzővel együtt érkezik a dobozban, az ára pedig mindössze 699 dollár, ez 100 dollárral kevesebb, mint a Google Pixel 4 kezdő ára! Ehhez képest nagy eséllyel eleve Android 10-zel dobja piacra a gyártó a telefont – legrosszabb esetben frissíthető lesz rá – így a G8X ThinQ 2019 hátralévő részének egyik legjobb ajánlata lehet. A telefon november 1-jén kerül piacra a tengerentúlon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei