Kézben az iPhone 12 mini (40 perc videóval)

2020.10.29| 9to5Mac
Címkék:

iPhone 12 mini


Az első iPhone 12 mini videó jól prezentálja, mire is számíthatunk a jövő héten előrendelhető újdonság esetében.

Egy román YouTube felhasználó, George Buhnici valahogy hozzájutott egy iPhone 12 mini okostelefonhoz annak ellenére, hogy jövő héten is csak az előrendelések indulnak, a szállítás még később. A videón más iPhone-okkal is összehasonlítja az 5.4 colos kijelzővel ellátott készüléket, ráadásul pár másodperc helyett 40 percig tette mindezt!

Kézben az iPhone 12 mini (40 perc videóval)

A videó áttekintést nyújt az iPhone 12 mini kialakításáról és méretéről, bemutatva, hogy miben és mennyire hasonlít a 6.1 colos iPhone 12 és az iPhone 12 Pro készülékekhez. Láthatjuk továbbá, hogy az iOS 14 különböző részei hogyan optimalizáltak az 5,4 hüvelykes kijelzőhöz, valamint áttekinthetjük a kamerát is.

Sajnos a videót kissé nehéz követni, mert előre-hátra ugrik a témák között, és mert Buhnici románul beszél. Mindazonáltal ez még mindig az első és egyetlen összehasonlító videó az iPhone 12 miniről a megjelenés előtt.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az iPhone 12 mini 5,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, funkcióit tekintve közel azonos a 6,1 hüvelykes iPhone 12-vel. Az Apple a bejelentés során azt emelte ki, hogy az iPhone 12 mini sokkal nagyobb képernyőt kapott, mint a 4,7 hüvelykes iPhone SE, de valójában fizikailag kisebb, széltől szélig tartó kialakítása miatt. Az iPhone 12 mini kijelző felbontása 2340×1080, a képsűrűsége 476 ppi.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei