huawei

Két okoskarkötő egy áráért!

2019.11.08
Címkék:

huawei

,

band 4

,

band 5i

,

cafago


Karácsonyi ajándéknak tökéletesek lehetnek!

A Honor Band 4 okoskarkötő különlegessége, hogy az alvás- és pulzusfigyelőn túl 50 méteres mélységig vízálló, valamint úszásfigyelővel is rendelkezik: méri az úszás sebességét, a csapásszámot és a megtett távolságot is, majd kiértékeli a teljesítményt. Ezen kívül több edzéstípust is felismer, úgy, mint például a kül- és beltéri futást, sétát, vagy a kültéri biciklizést is.

Két okoskarkötő egy áráért!

A Honor Band 4 a nap minden percében figyeli a pulzusszámot, és túl magas pulzus esetén riaszt akár alvás közben is. Mivel a megfelelő minőségű alvás elengedhetetlen a regenerálódáshoz, a TruSleep alvásfigyelő technológiával felszerelt készülék képes többek között az álmatlanság, a könnyű és mélyalvás, a könnyű ébredés, intenzív álmok és rendszertelen alvási szokásokkal kapcsolatos állapotfelmérésre és tanácsadásra is. Éjszaka az infravörös technológia segítségével figyel a készülék.

Két okoskarkötő egy áráért!

A Honor új okoskarkötője ezeken kívül még számos más praktikus, intelligens funkcióval rendelkezik.  Ilyenek például az online számfelismerés, de lehetőség van a bejövő hívások, az üzenetek kezelésére vagy más, egyéb értesítések megjelenítésére. A Band 4 akár távirányítóként is használható a telefonhoz, például fotók és szelfik készítésekor. A Honor Band 4 elérhető fekete, narancssárga és rózsaszín színekben a Cafago oldalán mindössze 10.000 forintért.

Két okoskarkötő egy áráért!

 

A Honor legújabb okoskarkötője, a Honor Band 5i folyamatosan figyeli viselője szívverését, számos sport- és fitneszmódban használható, 0,96”  Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható.  A Honor Band 5i egész nap valós időben méri a pulzust, és a Huawei TruScreen 3.0 technológiának köszönhetően minden eddiginél pontosabb adatokat szolgáltat az állóképességről. A pulzusmérő nem villog éjjel, hogy ne zavarja az éjszakai pihenést, viszont rezgéssel és villogással figyelmeztet, ha az aktuális pulzusszám meghaladja az előre beállított értéket.

Két okoskarkötő egy áráért!

Az eszköz megbízható társ mindenféle testmozgásban, követi az edzéseket és javaslatot tesz a fejlődésre. A Honor Band 5i számtalan kül- és beltéri sporttevékenységet támogat, például a szabadtéri futást, a futópadon végzett edzést, lovaglást, kerékpározást, túrázást, gyaloglást, úszást, elliptikus tréneren vagy evezőgépen végrehajtott feladatokat.A Honor Band 5i elérhető fekete, zöld és rózsaszín színekben a Cafago oldalán mindössze 9.000 forintért.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi 8 64GB
Xiaomi Redmi 8 64GB
Telefoncenter Webáruház 46 000 Ft
MobilEx Webáruház 46 980 Ft
TopMobil 47 750 Ft
Samsung Galaxy S10 128GB Dual G973
Samsung Galaxy S10 128GB Dual G973
EUmobil 185 890 Ft
i-Shop Webáruház 186 580 Ft
MobilEx Webáruház 186 875 Ft
Xiaomi Redmi 8A 32GB 2GB RAM Dual
Xiaomi Redmi 8A 32GB 2GB RAM Dual
MobilCorner.hu Shop 36 890 Ft
Turbado 37 760 Ft
euronics.hu 37 799 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei