iPhone X jövő péntektől a Telekomnál

2017.10.27| Telekom

Az iPhone X november 3. péntektől elérhető a Magyar Telekom kínálatában.

A Magyar Telekom ma bejelentette, hogy elérhetővé teszi az Apple iPhone X készüléket, mely új designnal és lélegzetelállító all-screen kijelzővel érkezik. Az Apple iPhone X készülékek október 27. péntektől előrendelhetők, illetve november 3. péntektől megvásárolhatók a Telekom weboldalon. A Magyar Telekom az Apple legújabb termékeit kínálja, ideértve az új generációs Apple iPhone 8 és Apple iPhone 8 Plus, az Apple Watch Series 3 (GPS) és november 3. péntektől az Apple TV 4K készüléket. 

Az iPhone X fantasztikus, csupa üveg és rozsdamentes acél dizájnnal, 5.8 colos Super Retina OLED kijelzővel, a gépi tanulást lehetővé tevő neurális motorral ellátott A11 Bionic chippel, kiterjesztett valóság funkcióval, magával ragadó 3D játék élménnyel, vezeték nélküli töltővel és Face ID képességgel érkezik, mely utóbbi segítségével biztonságosan történik a készülék kijelzőjének feloldása, a készülékbe való bejelentkezés és a fizetés funkció használata. A Face ID képességgel ellátott TrueDepth kamera lehetővé teszi az előlapi kamera Portrait módban és Portrait Lighting megvilágítással történő használatát, mellyel gyönyörű szelfiket készíthetsz a mélységélesség funkció alkalmazásával.

iPhone X jövő péntektől a Telekomnál

Az Animoji-képes kamera egyidejűleg több mint 50 különböző arcizom mozgását elemzi és ezzel teljesen új, szórakoztató módon kelti életre az emojikat. Az újratervezett kamera kettős optikai képstabilizátort, új színszűrőt, mélyebb pixeleket és az Apple által tervezett és továbbfejlesztett képjel processzort is tartalmaz. A készülék Portrait Lighting megvilágításban is működő Portait módjával fantasztikus képeket és filmeket lehet készíteni. A két, szemet gyönyörködtető ezüst és kozmosz szürke színű csupa üveg elő,- és hátlap anyaga az eddigi legstrapabíróbb védelmet biztosítja az okostelefon számára.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei