Apple

iPhone SE néven, egy héttel késõbb jön a kis kijelzõs telefon

2016.02.29
Címkék:

Apple

,

iPhone 5SE

,

iPhone SE


Éppen hogy túléltük a múlt heti Mobile World Congresst, máris nyakunkon a március és a megjelenõ újdonságok, valamint egy Apple esemény.

Ha minden igaz, heteken belül megjelenik az Apple négy colos okostelefonja, amely nevébõl eltûnik az 5-ös szám, így a friss hírek szerint Apple iPhone SE néven kerül majd bejelentésre. Az SE egyébiránt a Special Edition szavakat takarja, ha nem lett volna rögtön egyértelmû. Az biztos, hogy az iPhone 5s ára határozza meg az újdonság árát is, fõleg azért, mert tudásban gyakorlatilag majdnem pontosan ugyanazt tudja majd az iPhone SE mint az iPhone 5. Így Apple A9 chipset, 8 megapixeles kamera, NFC, Apple Pay támogatás, Bluetooth, Wi-Fi, LTE támogatás is megtalálható lesz a négy colos kijelzõvel ellátott készülékben. Az Apple március 15-én vagy a friss hírek szerint még inkább március 21-én mutatja be az iPhone SE-t és vele együtt az új, 9.7 colos Apple iPad Pro-t, valamint a frissített Apple Watch okosóra szíjakat.

A 9to5Mac hétvégi cikkébõl kiderül, a KGI kiderítette, hogy az iPhone SE ára 400-500 dollár között várható, a pletykált 8 megapixeles kamera helyett 12 megapixeles várható, ezzel együtt pedig közel féláron elvihetõ lesz az iPhone 5s, amely jelenleg 450 dolláros áron vásárolható meg. Egy ekkora árcsökkentés valóságos bomba lenne a mobil piacon, fõleg a fejlõdõ országokban. A KGI szerint 131 százalékos növekedés várható idén, miután az Apple piacra dobja az iPhone SE négy colos mobilt, így 2016-ban 37 millió darab okostelefont értékesíthet a cég. Az alább látható fotókon állítólag az új telefon kijelzõje látható, ez megerõsíti a 3D Touch hiányát.

http://www.telefonguru.hu/images/content/iphonese.jpgA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei