iPhone 8

iPhone 8: műanyag, hajlított, OLED kijelző az új nagy dobás?

2016.12.19

A 2017 őszén bemutatkozó Apple iPhone 8 modellek várhatóan radikálisan különböznek majd az eddig megszokott készülékektől.

Ennek egyik oka, hogy akkor lesz az iPhone tíz éves, erre pedig valami igazán ütőssel készülnek az Apple háza táján. Az egyik az alumínium és üveg dizájn lecserélése lehet, a másik pedig a minden irányból hajlított OLED megjelenítő, amely műanyagból készülhet, szemben az eddig megszokott, igen sérülékeny üveggel.

A forrásunk információi szerint az Apple jövőre három modellel jelentkezik. Az egyik a csúcskategóriás, OLED megjelenítővel ellátott változat lesz, míg a másik kettő kevésbé radikális változtatásokon megy keresztül, így ők lehetnek az Apple iPhone 7s és az Apple iPhone 7s Plus. Az egyelőre nem tiszta, hogy az Apple miért vált műanyag, Samsung Display által gyártott OLED panelre az eddig megszokott, hajlított üveg megoldás helyett, hiszen ilyen található az Apple Watch és a jelenlegi iPhone 7 készülékeken is.

http://www.telefonguru.hu/images/content/iphone-8-concept-video-2.jpg

Korábban a KGI arról számolt be, hogy az iPhone 8-ba végre belekerül a méltatlanul évek óta kihagyott, gyári vezeték nélküli töltési lehetőség – legalábbis a vevő része, hiszen biztos, hogy a cég soha nem adja majd a telefonhoz a töltő-padot.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

Idén nyáron megszűntek a roamingdíjak az EU-n belül. Ön már kipróbálta?


igen, és probléma nélkül működött
igen, de voltak technikai problémáim
NemKorábbi szavazások eredményei