Apple

iOS 11-ben buktak le az új iPhone 8 funkciók

2017.09.11
Címkék:

Apple

,

iPhone 8

,

iOS 11

,


Olyan újdonságok várhatók, mint a Portrait Lighting, a True Tone Display vagy a továbbfejlesztett AirPods támogatás.

 

Az Apple holnap bejelenti az Apple iPhone 8 és az Apple iPhone 8 Plus, valamint az Apple iPhone X névre keresztelt modelleket, legalábbis ha hihetünk a friss, nevekről szóló információknak. Az iOS 11 rendszerben felbukkant egyik új lehetőség a portrait lighting, amely nem tesz mást, mint portré fotózásnál dSLR-szerűen többféle fényeffektet tud prezentálni a telefon, úgymint a kontúr, a természetes fény vagy esetleg a stúdió fények.

A videókhoz kapcsolódóan az új felbontások és fps értékek az alábbiak szerint alakulnak:

  • 1080p HD at 240 fps 480 MB with 1080p HD at 240 fps
  • 4K at 24 fps (Footer) 270 MB with 4K at 24 fps (film style) (HEVC Footer) 135 MB with 4K at 24 fps (film style)
  • 4K at 60 fps (Footer) 450 MB with 4K at 60 fps (higher resolution, smoother) (HEVC Footer) 400 MB with 4K at 60 fps (higher resolution, smoother)

Az iPhone 8 helyett az iPhone X-ben jelenik meg az OLED kijelző, ez támogatja a True Tone Display fehéregyensúlyát, amelyet már az iPad Pro-ban is láthattunk. Az új felbontás sem maradhatott el, az iOS 11 szerint ez 1125×2436 pixel lesz. Újdonság még a Face ID, ez váltja fel a Touch ID ujjlenyomat-olvasót, hiszen ez utóbbi egyáltalán nem lesz megtalálható az iPhone 8-akban. Külön SOS mód kapcsolható be a bekapcsológomb és a hangerő felfelé gomb együttes lenyomásával vész esetén.

A power switch gomb helyettesíti bizonyos mértékben a home gombot, például dupla kattintásra indul az Apple Pay, akárcsak az Apple Watch-on. Lenyomás és úgy tartás esetén pedig Siri aktivizálja magát.

 

Nemrég lebukott az LTE támogatást élvező Apple Watch okosóra is, méghozzá egy watchOS screenshot képében, amely a control centert mutatja, itt pedig a térerő is látható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

SZAVAZÁS

3 évvel ezelőtt látogatóink 23 százaléka egyáltalán nem használta internetezésre a telefonját. Nézzük meg mi a helyzet jelenleg. Ön internetezik a mobilján?


Igen, napi rendszerességgel
Igen, heti rendszerességgel
Igen, néha
NemKorábbi szavazások eredményei