Samsung Galaxy Fold

Horror a Galaxy Fold kijelző cseréje

2019.10.09

Nem kell a fél veséjüket eladni azon Samsung Galaxy Fold mobil tulajdonosoknak, akik véletlenül összetörik az összehajtható kijelzős mobilt.

A Fold bejelentése után elsőként tesztelők kapták meg a mobilt tesztelni, ám akkor csúnyán elvérzett különféle kijelző problémák miatt. Ekkor visszahívták a modellt, kiküszöbölték a hibákat és már a nagyközönség számára is elérhető. Az egyik fő ok az volt, hogy nem tájékoztatták a tesztelőket kellőképpen, hogy a védőfóliának látszó réteg a megjelenítőhöz tartozik, nem lehúzható – sajnos de, épp ez volt a gond –, a végleges Foldnál már nem lesz ezzel gond.

Ezen kívül megoldották a csuklópántnál a hajtogatás miatt keletkezett résbe kerülő por gondját is. Az általánossá vált problémáknak esélyt sem adva kiadta a „Caring about…”, avagy a Gondoskodás videót. Itt tippeket ad arra, hogyan ne szedjük szét a telefon megjelenítőjét és hogyan érdemes óvatosan kinyitni a kétezer dolláros okostelefont.

Annak ellenére, hogy a Fold rugalmas kijelzője az okostelefonok világában a legdrágább a maga 600 dollárjával, ezzel csak az iPhone 11 Pro Max hátlap cseréje tud versenyezni, arányaiban mégsem annyira vészes a helyzet. A vállalat egyszeri 149 dolláros csere díjat számol fel az idén megvásárolt Galaxy Foldokra.

Összehasonlításként, a Samsung Galaxy Note 10+ QHD felbontású AMOLED panelje 279 dollárba kerül, az Apple iPhone 11 Pro Max megjelenítőjét 329 dollárért adják. Még durvább a különbség az egyébként elképesztően olcsó kijelző cseréiről ismert OnePlus esetében, a OnePlus 7T-ét 154 dollárért cserélik futárral együtt oda-vissza, cakkpakk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB 6GB RAM Dual
EUmobil 72 780 Ft
TopMobil 72 790 Ft
Vitalreform.hu 72 800 Ft
Xiaomi Mi 9T 128GB
Xiaomi Mi 9T 128GB
Telefonkirály 104 890 Ft
Alza.hu 108 790 Ft
Kontaktor 132 153 Ft
Apple iPhone 8 Plus 64GB
Apple iPhone 8 Plus 64GB
EUmobil 173 990 Ft
Telepartner 174 000 Ft
Planet GSM webshop 174 490 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK

KERESÉS

TELEFONOK GYORSLISTA

Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei