Honor 90 és Honor 90 Pro: kettős kameragyűrű és új textúra a középpontban

2023.05.18| Huawei Central

Kiszivárgott a Honor 90 és Honor 90 Pro okostelefon teljes pompájában. Érdekes módon ez a két telefon valamivel jobb külsővel érkezik, mint elődeik, emellett a leleplezést még ebben a hónapban tervezik.

Honor 90

A háttérben látható modell a Honor 90 hátlapi dizájnja szemet gyönyörködtető. A telefonon kétkarikás kamerarendszer látható, a kameragyűrű fényes kivitelű. Összehasonlításképpen a Honor 80 (standard) egy "8" típusú linkkamerával rendelkezett.

Ez összesen három lencsével és LED vakuval rendelkezik. Eközben a vízszerű textúra láthatóan kölcsönhatásba lép a fény irányával.

Honor 90 és Honor 90 Pro: kettős kameragyűrű és új textúra a középpontban

Honor 90 Pro

A Pro modell a Honor 80 Pro örökségével rendelkezik, de a kamera dudorja nélkül. A hátlapon azonban mindkét lekerekített téglalapot fényes fém szegéllyel látták el a szélén. Három kamerát kapott, amelyet egy LED-es vaku követ.

A Honor 90 Pro egyedi textúrával rendelkezik a kamera alatt, gyémántvágású gravírozást kapott a jobb fogás és az esztétikum érdekében. A szélek a bal és a jobb oldalon íveltek. Az  okostelefon visszafogott arany színű, a "Honor" márkajelzés a bal alsó részen látható, míg a gravírozás a 200MP AI kamera márkajelzést is erősíti.

Honor 90 és Honor 90 Pro: kettős kameragyűrű és új textúra a középpontban

A korábbi információkból kiderül, hogy a Honor 90 sorozat nagy akkumulátorral és 1,5K+ felbontású képernyővel érkezik, valamint a telefonok a legújabb 5G Qualcomm Snapdragon 8 chipsetet fogják használni. Korábban a modellek - REP-AN00 és REA-AN00 - átmentek a 3C minősítésen. Ezeket Honor 90 Pro, illetve Honor 90 néven azonosították. 

A tanúsításból kiderül, hogy a Honor 90 Pro (REP-AN00) modellszámú töltővel rendelkezik - HN-200500C05/C06 - és akár 100W (5A, 20VDC) teljesítményre is képes. Támogatja a 66W (6A, 11VDC) kimeneti teljesítményű visszafelé kompatibilitást is.

A másik oldalon a Honor 90 (REA-AN00) egy HN-110600C00/C01/C02 támogatott töltőt tartalmaz. Ez 66W (6A, 11VDC) töltési bemenettel és 40W (4A, 20VDC) és 10W (2A, 5VDC) visszafelé történő töltési kompatibilitással rendelkezik.

A Honor 90 és 90 Pro kiszivárgott bemutató plakátja a két modell előjegyzéséhez kapcsolódik. DigitalChatStation elárulta, hogy a Honor 90 sorozat május 29-én kerül forgalomba.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei